post image

Mirror: Han toppar transferlistan före Sancho

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så har Manchester United nu uppgraderat sin jakt på Jack Grealish och han sägs nu vara högsta prio. 

United har länkats mycket starkt med både Jadon Sancho och Jack Grealish under vintern och våren, men Sancho har nog alltid setts som det absolut mest primära transfermålet – även om spelarna spelar på olika positioner. Så en värvning av den ene utesluter inte en värvning av den andre så att säga.
Mirror hävdar dock att United nu efter långt bakgrundsarbete valt att göra Grealish till sitt primära transfermål. Anledningen är enligt tidningen att även United kommer ha begränsade finanser i sommar och att Dortmund vägrar sänka sin prislapp på Sancho, en prislapp som ligger runt £100 miljoner. Samtidigt skriver tidningen att Grealish kan komma att kosta så mycket som £80 miljoner att köpa loss från Aston Villa.
En något vag rapport från The Mirror..

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

   1. Jensen: Tycker inte vi behöver en spelare likt Grealish, i nuläget. Grealish är enbart nyttig i en friroll någonstans bakom en forward, och med Pogba + Bruno så får han inte plats någonstans. Och ute på en vänsterkant är han inte tillräckligt bra. Förstår därför inte varför man skulle vilja gå för honom före Sancho då vi skrikit efter en högerytter i tio år. Och sedan är inte Grealish värd dom pengarna alls. Han är duktig, men inte 800-millar duktig. Finns gott om spelare i Spanien som kan göra hans jobb som inte kostar mer än 200-300. Men vi ska väl fylla hela vårt lag med britter är det tänkt…

    0
    0
 1. Är Grealish värd pengarna eller vore det bättre att spara och säkra andra spelare nästa fönster? Känns som en ung hungrig talang i 18-20 års åldern för en 150-200 miljoner vore bättre än Grealish för 800, sedan all-in på Sancho nästa fönster.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen