post image

Mirror: Dortmund accepterar en viss prissänkning

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så har Borussia Dortmund sänkt sin värdering av Sancho en aning. 

Enligt rapporter de senaste dagarna har Dortmund satt deadline för Sancho-affären till den 10:e augusti. Innan dess måste affären vara klar om den ska bli av i sommar.
Klubben har upprepade gånger sagt att man inte kommer ge någon ”corona-rabatt” på Sancho och deras värdering har alltid sagts vara mellan £100 – £120 miljoner, enligt mediarapporter.
Nu hävdar The Mirror att man mjuknat lite i sin ställning och är redo att acceptera bud på £90 miljoner.
Tidningen skriver att Sancho ser fram emot och är exalterad över prospektet att spela på Old Trafford med sin kompis Marcus Rashford och skickliga spelare som Bruno Fernandes, Anthony Martial, Mason Greenwood och Paul Pogba. Det kommer inte vara några problem för United att enas med Sancho om det personliga kontraktet, menar The Mirror. Utmaningen blir att nå en överenskommelse med Dortmund.

Källa. Mirror

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Alla klubbar förlorar pengar nu. Speciellt på vissa bonushöjande sponsoravtal. TV-avtalen vet vi ännu inget om hur det resulterar i slutändan. Liverpool lär väl få mest, då dom är mästare.
  Många klubbar kämpar med ekonomin och jag tror inte heller United är helt oberörda, då spelarna kräver att behålla sina löner fast klubben har sämre inkomster.
  OT tar ju 76.000 när det är fullsatt. Om vi antar att en genomsnittlig biljett kostar 500kr, då losar United 38 miljoner kronor per hemmamatch bara på biljettförsäljningen. Lägg till allt som finns runtomkring, blir det nog lika mycket till. 19 hemmamatcher under säsongen 2020-2021 ger en inkomstbortfall uppskattningsvis på runt 1,4 miljarder kronor. Inte ens United har råd att tappa detta utan att det blir konsekvenser.

  0
  0
 2. Jag är kanske lite dum i huvudet som tänker såhär, men Kagawa och Mkhitaryan kom från Dortmund och alla hade sjukt höga förhoppningar. Båda floppa. Har en känsla av att Sancho kommer tro han är rikast i världen och väljer en flashig livsstil istället för att dö för klubbmärket ute på planen. Men men, tredje gången gillt? 2 senaste värvningarna från Dortmund har varit bedrövliga iallafall.

  0
  0
  1. Jag förstår din tanke kring tidigare värvningar från Dortmund. Men glöm inte bort att Sancho är skolad inom engelsk fotboll, vilket varken Kagawa eller Mkhitaryan var. Lägg där till att han redan har vänner inom truppen (Rashford) och vad mycket tyder är sugen på att flytta hem till England. Just vänskapen till Rashford kan bli viktigt, för där har du en spelare som verkligen spelar för klubbmärket och vad jag tror kan hålla Sancho nere på jorden och fokusera på vår fina klubb!

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen