post image

Mirror: Contes första värvning om han skulle ersätta Solskjaer

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så har Antonio Conte redan klart för sig vilken spelare han vill ta till Old Trafford som första åtgärd. 

Solskjaer må ha fått en chans till att vända på situationen, men han hänger fortfarande löst och om de kommande tre matcherna mot Spurs, Atalanta och Manchester City fortsätter i samma regi som många av framträdandena under hösten så kommer styrelsen med största sannolikt att agera.

Antonio Conte har sedan söndagens pangförlust mot Liverpool uppgets vara redo att ta sig an uppgiften att efterträda Solskjaer om erbjudandet skulle komma, men det har också förekommit rapporter om att Manchester Uniteds ledning inte ser italienaren som en optimal kandidat om man bestämmer sig för att säga upp Solskjaer.

Om det ändå skulle bli så att Conte hamnar på posten som Unitedmanager så menar Mirror att han skulle mönstra en trebackslinje, så som han brukar göra med sina lag. Och han skulle prioritera att hämta in Stefan De Vrij, som han jobbade med under förra säsongen i Inter, för att spela holländaren ihop med Maguire och Varane.

 

Källa: Mirror

.

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen