post image

Mirror: Chelsea närmar sig Gomes

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så känner sig Chelsea säkra på att man ska lyckas locka över Angel Gomes i sommar. 

United och Gomes har suttit i långa förhandlingar utan att ha kommit överens om villkoren för en förläning. Hans nuvarande kontrakt går ut i sommar och det rapporterades nyligen att United i ett sista försök att få honom att stanna ska ha erbjudit ett kontrakt värt ca £30 000 i veckan – ett kontrakt som han enligt Mirror ska ha nobbat.
Enligt rapporten ska Chelsea nu känna sig allt säkrare på att man kommer lyckas snärja Gomes på fri transfer efter att hans agent Pini Zahavi ska ha hållit samtal med Chelseas transferchef Marina Granovskaia.
Gomes akademikollega Tahith Chong skrev nyligen på ett nytt kontrakt och Solskjaer har hela tiden varit hoppfull om att Gomes ska gå samma väg.
”Vi är väldigt glada att Tahith ser sin framtid här. Vi kan se en väldigt bra spelare där och vi kommer ge honom tid att utvecklas. Samma sak gäller Angel. Vi hoppas att vi kan övertyga honom om att han är en Manchester United-spelare på lång sikt” sa Solskjaer tidigare i år.
Enligt rapporten är United fortsatt hoppfulla om att man ska få Gomes att bli kvar, men hans prio är fotboll med förstalaget och det har bara blivit sex framträdanden under Ole Gunnar Solskjaer den här säsongen.
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Chelsea håller på och bygger upp ett nytt lag ”lite i smyg och undan alla stora rubriker”. Sedan har dom Lampard som manager. Han var betydligt bättre som aktiv spelare jämfört med Ole och har redan visar att han med relativt små medel håller Chelsea på CL plats i PL. Om Ole va i Chelsea, skulle dom ligga typ på 10-12 plats i PL.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen