post image

Mirror: Ajax kommer inte låta Ten Hag slita isär det lag han byggt

Skriven av: admin
Publicerad 2022-06-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så kommer Ajax inte tillåta att Erik ten Hag river upp den trupp han byggt de senaste åren. 

United länkas just nu starkt med en rad nuvarande och f.d Ajax-spelare – De Jong, Eriksen, Antony, Martinez och Timber. Den sistnämnde tros ha varit Uniteds preferens på mittbacken, men det har förekommit rapporter om att han nu lutar åt att stanna i Ajax för att inte riskera att ha problem med acklimatiseringen och få brist på speltid inför vinterns VM – då det kan kosta honom platsen i Louis van Gaals trupp till Qatar.

Istället har United de senaste dagarna länkats med hans mittbackskollega Lisandro Martinez, som också är Arsenals topptransfermål. Enligt Mirror vill Ajax ha £30 miljoner för argentinaren och ska nyligen ha nobbat ett bud på £25 miljoner från Arsenal.

United ska också vilja ha Antony, som offensiv injektion i Ten Hags bygge och enligt rapporter hade man representanter på plats i Amsterdam i måndags för att förhandla med Ajax. Det ryktas om att man diskuterade en affär värd ca £40 miljoner.

Det har tidigare rapporterats att Ajax inte kommer sälja både Jurrien Timber och Lisandro Martinez. Och The Mirror menar att man heller inte har någon intention att sälja både Timber eller Martinez plus Antony. Enligt tidningen kan Erik ten Hag i slutändan få välja en av de tre spelarna, om United inte lägger ett bud för bra för att tacka nej till - och som det hittills vekar så tycks man ha en försiktig approach till transfermarknaden i sommar, där man inte vill betala överpriser för spelare.

Och Ajax är inte i desperat behov av pengar. Man spelar regelbundet i Champions League och har fått in stora summor på spelarförsäljningar de senaste åren - spelare som De Jong, De Ligt, Van de Beek m.fl har gett klirr i kassan.

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen