post image

Merson: Varför kan ni inte göra så varje vecka?

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Merson ställer sig frågande till varför Manchester Uniteds spelare inte kan göra samma ansträngning varje vecka, som den man gjorde nu i söndags mot Liverpool. 

Manchester United har varit helt under isen sedan den där lovande ligapremiären mot Chelsea, som man (kanske något orättvist) vann med hela 4-0. Men när Liverpool gästade Old Trafford under söndagskvällen så var det plötsligt ett påkopplat och väldigt energiskt Manchester United som klev ut och snabbt raderade underdog-stämpeln med hög press och ett kvickt rakt anfallsspel som nog överraskade både läktare och motståndare.
Sky Sports-experten Paul Merson ställer sig nu – med all rätt – frågan. Varför kan inte Manchester United göra samma ansträngning varje vecka, även om Liverpool inte står på andra sidan planen.

"Det skulle ju alltid bli så att Manchester United tände till mot Liverpool. Det är ju Liverpool, så fansen  är på tårna och lyfter sina spelare. Och plötsligt så har spelarna massor med luft i lungorna och det är frustrerande att se. Varför kan de inte göra så varje vecka? Allt fansen ber om är energi."
"När det gäller skills och talang så vet alla att vissa dagar fungerar det bara inte, men det man kan visa är en ansträngning. Det är det alla fans i hela landet vill - att deras lag ska göra en ansträngning, för det är precis vad fansen på läkaren skulle göra om de själva fick chansen att spela för United, Liverpool, Chelsea eller Tottenham eller vilken klubb som helst. De skulle ge 100%. Så varför kan de inte prestera som de gjorde i söndags varje vecka? Bara spelarna själva har svaret på den frågan."
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. En medioker match med proffisionella fotbollspelare som spelar på den absolut högsta nivån (med löner därefter också) för Manchester United. De gör ett hyfsat jobb om man jämför med tidigare matcher men förlorar samtidigt 2 pinnar pga av slarv.. och detta är något vi ska vi sträva efter i framtiden?
  Nej, jag köper det inte alls..

  1
  0
  1. Jag tycker inte heller att vi gjorde det speciellt bra mot Liverpool.
   Vi försvarade oss bra mot Ligans kanske nästa anfall (ok, Salah var tydligen skadad) och stressade nästan sönder Liverpool. Men vårt egna spel, saknades nästan helt.
   Men detta kanske vi är tvungna vänja oss med, att framtidens United anpassar sitt spel efter motståndarna spelstyrka. Och inte som det var ”på den gamla goda tiden” då våra motståndare tvingades anpassa sitt spel efter oss.

   1
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen