post image

Merson: Misstag av Manchester United att inte signa honom

Skriven av: admin
Publicerad 2022-09-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Merson menar att Manchester United borde valt Graham Potter före Erik ten Hag. 

Graham Potter har gjort ett fantastiskt jobb med Brighton och han nämndes i våras som en kandidat till jobbet som Manchester Uniteds nästa manager, men uppdraget gick istället till Erik ten Hag.

Nu har istället Chelsea snärjt Potter från Brighton sedan Todd Boehly överraskande gett Thomas Tuchel sparken. Och den erkände Unitedkritikern Paul Merson menar att United borde ha signat Potter istället för Ten Hag.

"Jag tycker det var ett väldigt märkligt beslut att sparka Tuchel, men Graham Potter är en manager jag verkligen gillar. Att jobba på den här nivån är något helt annat, men Potter har visat under sin tid i Swansea och Brighton att han är mer än kapabel att skapa lag som kan mäta sig med de bästa."

"Jag har sagt det förut - Manchester United borde ha anställt honom före Erik ten Hag och det är ett uttalande jag står fast vid. Men nu ska ha ta över på Stamford Bridge och det blir intressant att se hur det kommer att gå."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

 1. Nu är det väl upp till bevis för Potter.
  Att träna lag som Brighton, då är det godkänt att komma 7-8 i PL.
  Men att träna lag som Chelsea, United mfl, då är det ett misslyckande att missa topp 4.
  Så vi får se i maj, vilken tränare har lyckats bäst, ten Hag eller Potter.

  4
  0
 2. Att både Potter och Ten Hag var tillgängliga samtidigt för oss kändes lite som när man har två pangbrudar efter sig samma kväll på krogen och inte vet vem man ska välja .

  Det är inte omöjligt att de båda är top 3 tränare i världen om 5 år. Nånstans tror jag vår klubb behövde Ten Hags starka mindset mer 🙂

  15
  1
  1. GippsyScholesy,
   Brukar du också ha samma problem som jag? Dvs pangbrudarna på krogen inte låter dig vara ifred och skall pillra på det enda och det andra? Inte att jag gnäller, men ibland skall en karl få dricka sin grogg i lugn o ro … 🤣🤣🤣

   3
   1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen