post image

Merson: Man tycker ju synd om grabben

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sky Sports-experten Paul Merson säger att Daniel James ser vilsen ut och att han måste plockas ur laget förr eller senare. 

Uniteds har en alldeles för gles trupp och med ett späckat spelschema blir det svårt att hålla spelare fräscha. Daniel James är en spelare som fått mycket speltid och han överraskade alla då han inledde säsongen väldigt starkt efter in ankomst från Swansea.
Men hans form har konsekvent dalat under säsongen och Sky Sports-experten Paul Merson säger att det börjar bli dags för honom att plockas ut ur laget under en period.

"Manchester United är en av de största klubbarna i världen och de har ingen center-forward. De spelar med Daniel James i anfallet och han måste förr eller senare plockas ur laget. Man tycker synd om grabben just nu. Han ser lite vilsen ut om jag ska vara ärlig - han behöver en paus."
"James spelar hela tiden, men hans spel är baserat på ren speed. Det kommer man inte långt med i Premier Leauge och jag känner för honom. Han behöver vila, men de har ingen som kan ersätta honom. Anthony Martial gjorde nickmålet (mot Chelsea) men utöver det så var han inte han inte i närheten. Han ska ha beröm för målet, men han erbjöd ingenting annan i den matchen."

Källa: Mirror
Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Grabben fyllde ju 22 år för några veckor sedan och man kan inte förvänta sig att han skall kliva rätt in i PL och Man Utd och dominera… Ge grabben lite tid och så tror jag att vi har en spelare för framtiden,,, Att alla jämför honom med Giggs gör ju inte direkt att pressen minskar på honom..

    1
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen