post image

Merson: Jag hade blivit chockad om han nobbade det

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Merson säger att han hade blivit chockad om Odion Ighalo valde superkontraktet i Shanghai Shenhua istället för att stanna i Manchester United. 

När den f.d Watford-anfallaren Odion Ighalo desperat lånades in från Shanghai Shenhua i slutet av januarifönstret så var det nog inte många som jublade av glädje eller var speciellt imponerade. Men Ighalo har visat sig vara en riktigt bra affär. Han har en ödmjuk attityd, verkar vara en omtyckt karaktär, han är United-fan sedan barnsben och framförallt så levererar han exakt det han lånades in för – mål.
Det har pratats mycket om att United vill göra övergången permanent och köpa loss honom efter säsongen, men Sky Sports rapporterade i veckan att Shanghai Shenhua nu erbjudit honom ett superkontrakt värt £400 000 i veckan för att nobba United och istället välja att bli kvar i Kina.

Men Sky Sports-experten Paul Merson tror inte att Ighalo kommer välja pengarna framför möjligheten att stanna i United, om den erbjuds.
"Manchester United måste fatta ett svårt beslut om hans framtid för om man ger honom ett kontrakt - kommer han då kunna prestera igen nästa säsong? När man är i klubb på lån så har man den där hungern att vilja säkra en permanent flytt, bevisa sig för alla i klubben och motbevisa alla utanför klubben. När man ger någon ett kontrakt kan de plötsligt tro att de gjort allt hårt arbete."
"Man behöver bara titta på hans tid i Watford. Han såg ut att vara en klassanfallare och nästa sekund så kunna han inte göra ett enda mål längre. Men om man går på den form han visat sedan han kom till United i januari så blir det ju svårt att göra sig av med honom. Och oroa er inte för det nya megakontraktet i Kina. Han har sagt alla rätta saker sedan han kom till Manchester United. Han har så många gånger sagt att han alltid drömt om att spela för United, så om de erbjuder honom en permanent deal så kan jag inte se att han skulle tacka nej. Allt har gått rätt för honom hittills och om United erbjuder honom en chans att stanna så skulle jag bli chockad om han nobbade möjligheten."
Källa: Sky Sports
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen