post image

Merson: Han kan hitta formen i dagens United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Merson tror att Alexis Sanchez kommer återvända till Manchester United och återuppliva karriären - för att situationen kräver det. 

Alexis är just nu utlånad till Inter, men efter säsongen kommer han återvända till Manchester United. Och United tros få väldigt svårt att sälja honom – speciellt på en marknad där många klubbar drabbats hårt ekonomiskt av pandemin. Sky Sports-experten Paul Merson tror att Alexis kan återvända till United och bli kvar och även återfinna formen.
”Lag kommer att behöva hålla fast vid vad de har kvar, så om Manchester United behåller Alexis Sanchez och tar in honom i matchen igen så skulle det inte vara någon överraskning. Det andra alternativet vore att gå ut och hitta en ersättare och de skulle vara tvungna att spendera £60 – £70 miljoner för att göra det. Jag tror bara inte klubbar kommer göra det just nu. Klubbar kan inte be regeringen att stå för lönenotan för deras personal och sedan så fort detta är över – vilket förhoppningsvis sker – då gå ut och spendera £60, £70 eller £80 miljoner på spelare. Det är att utmana ödet.”
”Av den anledningen så kan jag se att Sanchez kommer tillbaka och spelar en roll på Old Trafford, för när han har en bra dag så är han en fantastisk spelare. Efter det här så tror jag att folk kommer uppskatta saker och ting mer – även somliga fotbollsspelare som tjänar mängder av pengar och tror att de bara kan slappa. Sanchez var en av dessa spelare, men jag tror att han nu inser att livet går fort – speciellt en fotbollskarriär. Han måste komma tillbaka och inse att han är i en av världens största klubbar, om inte den största.”
”Det är logiskt att Sanchez går tillbaka till Old Trafford – han är en toppspelare och om de kan få ut hälften av den spelare vi såg i Barcelona eller Arsenal så kommer han vara en tillgång. Det är definitivt ett bättre United nu än det han lämnade. De flög innan ligan stängdes ned. De har haft några excellenta framträdanden, så det kommer gynna honom också.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

  1. ingen vill köpa han och han har sin VIP kontrakt med united så han är 31år och har med united 2 år kvar så han har ju ingenting att förlora. och när han är 33 så han superrik snubbe och kan leva resten som kung. det ända jag kan rekommenderar är skicka han till U23 och väl där får han sitta på bänken. så kanske han får mothugg

   0
   0
 1. Tydligt att United är ett helt annat lag med Fernandes, alla har lyft sig sedan hans ankomst då han bidrar med det som saknats.
  Måste vi dras med Sanchez borde även han lyfta sig i den ”nya” miljön kommande säsong. Frågan är väl om han ens får chansen annat än i de inhemska cuperna?

  0
  0
 2. Alla här inne verkar vara övertygade att Sanchez inte längre bryr sig vad han gör de sista två åren han har kvar på kontraktet.
  Om det är så som ni tror, inte kommer Sanchez stressa upp sig i onödan om han blir skickad till U23 eller upp till läktaren. Han kommer närvara på alla träningar, visa för ledarteamet att han är tillgänglig för spel. Sen om han är petad igen eller får spela gör inte honom så där jättemycket. Sanchez vann väldigt mycket med Barcelona. Han har väl dubbla sydamerikanska guld. Typ en miljard i banken. Så varför skulle han stressa? Dom två åren han har kvar med United lär inte klubben vinna speciellt mycket. Ligan är fortfarande för långt borta för att ens drömma om guld. Det kanske inte blir CL spel i höst heller. Stryker FA denna säsong, kommer förra årets placering avgöra vilka som spelar i CL. Och vi kom på sjätte plats i PL ifjol.

  0
  0
 3. Vad menar Merson? ”Det andra alternativet vore att gå ut och hitta en ersättare och de skulle vara tvungna att spendera £60 – £70 miljoner för att göra det.” Ersätta en skadad bänknötare med en annan bänknötare för 60-70? Är han bakom flötet?!

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen