post image

Memphis tillbaka till Premier League?

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så kan Memphis Depay vara på väg tillbaka till Premier League sedan Tottenham sägs vara redo att lägga ett bud på £50 miljoner. 

Memphis köptes sommaren 2015 till Manchester United från PSV och var vid den tidpunkten en av Europas hetaste unga spelare. Men tiden i Manchester United blev allt annat en lyckad och han såldes till Lyon för endast £15 miljoner i januari 2017.
Sedan dess har Memphis – som i dag är 25 år – mognat och gått från klarhet till klarhet. Han har blivit en nyckelspelare både i Lyon och i det holländska landslaget och nu rapporterar The Mirror i en exklusive att Memphis kan vara på väg tillbaka till Premier League.

Enligt rapporten så är nämligen Tottenham intresserade av spelaren och sägs vara redo att betala £50 miljoner för att hämta in honom. Lonondklubben sägs ha scoutat Memphis kontinuerligt under säsongen - bl.a i Lyons match mot Benfica i Champions League, då man också passade på att kika på en spelare som länkats med Manchester United - Moussa Dembele.
När United sålde Memphis till Lyon så skrev man in en återköpsklausul i kontraktet. Detaljerna kring den klausulen är något oklara. Men hade ni velat se Memphis tillbaka i United?
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Gillar Memphis och hade gärna sett han stannat kvar. Men låt gjort vara gjort, skulle avsky se honom bli framgångsrik i en annan Engelsk klubb. ” You should never go back” är ett talesätt i engelsk fotboll som finns där av en anledning.

    3
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen