post image

Memphis länkas med PL-rivalen

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt rykten ifrån Frankrike så är Manchester Uniteds ligarival intresserade av att signa Memphis Depay. 

Memphis har verkligen nått sin potential sedan han lämnade Manchester United i januari 2017 och blivit en nyckelspelare både för Lyon och det holländska landslaget. Det har till och från ryktats om att han kan bli aktuell för en återkomst i United – och klubben har en återköpsklausul – men nu skriver den franska sajten Le10Sport att Arsenal är intresserade av att signa Memphis i sommar.
Enligt rapporten så är Mikel Arteta ett stort fan av Memphis och kan vara redo att utforska möjligheten att värva honom om antingen Alexandre Lacazette eller Pierre-Emerick Aubameyang lämnar klubben.
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

   1. Med spelschemat så borde det i praktiken vara klart, men om det blir EL eller CL får vi vänta och se. Kommer bli riktigt roligt att se de återstående matcherna, kan vi plocka hem tillräckligt för att norpa tredje platsen eller hamnar vi bakom Wolves och Chelsea som femma? En sak är jag säker på dock, Arse-nal kommer få det jobbigt med de närmaste mötena – Wolves, Leicester, Tottenham och sedan Liverpool så jag har räknat ut dem från Europa spel. En liten seger 🙂

    0
    0
  1. Men det känns som att den artikeln är lite utdaterad? Jag menar Champions League och EL kommer ju inte ens vara färdigspelade förrän i augusti så man kan ju inte förvänta sig att ett lag som är kvar i EL och som möjligtvis behöver kvala till EL nästa säsong (vilket inte heller är klart då inhemska säsongen inte är avslutad) ska köra både kvalspel och EL-slutspel?

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen