post image

McTominay mot nytt kontrakt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Sun så kommer Manchester United att belöna Scott McTominay med ett nytt kontrakt efter höstens många fina prestationer. 

McTominay var Jose Mourinhos personliga favoritspelare, så till den grad att portugisen valde att ge honom ett specialpris under Player of the Year Awards våren 2018 – Managers Player of the Year.
Vid den tidpunkten så kanske inte all såg exakt vad Mourinho såg i McTominay, men nu har skotten presenterat sig på allvar.
Under hösten har McTominay, som varit i United sedan femårsåldern, varit en av nyckelspelarna och en väldigt viktig kugge på mittfältet. Han har levlat upp och visat både hjärta, kvalité och ledaregenskaper och enligt The Sun så kommer han belönas med ett nytt kontrakt.

Hans nuvarande kontrakt sägs ge honom en lön på £30 000 i veckan, men det nya kontrakt kommer enligt tidningen att dubbla den summan - till £60 000 i veckan.
23-åringen skrev på nytt kontrakt med United så sent som i början av året och det nuvarande kontraktet sträcker sig till 2023.
Källa: The Sun
 
 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Mou hittade en riktig diamant, sjukt att han kunde se att det där kommer bli bra. Jag har alltid tyckt om mcfeast pga att han visar hjärta och kämpar. Det är något som vi har få spelare av den sortens kaliber.
    Men ändå, sjukt stort credd till Mou som faktiskt såg det här vi andra knappt vågat tro på. (även om SAF öste beröm över honom från början också)

    3
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen