post image

McTominay månadens spelare

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Scott McTominay har för andra månaden i rad röstats fram av fansen till Manchester Uniteds bästa spelare efter starka insatser mot Liverpool, Norwich och Chelsea.

McTominay har tagit klivet upp och växt in i en roll som en av ledarna i Manchester United och han har också varit en av lagets absolut bästa spelare under hösten. Förra månaden vann han utmärkelsen Månadens Bästa Spelare för september månad och nu har han även röstats fram till bäst i oktober.
22-åringen har gjort starka framträdanden i svåra matcher mot Liverpool hemma på Old Trafford och mot Chelsea borta i Ligacupen nu i veckan. Han satte dessutom dit Manchester Uniteds 2000:e Premier League-mål då han sköt in ledningsmålet mot Norwich på Carrow Road förra helgen.

McTominay fick 48 % av rösterna i omröstningen och vann framför en annan formstark spelare, Marcus Rashford - som fick 39% av rösterna. Daniel James - som också haft en stark period - kom på tredje plats och fick 13% av de totala rösterna.
Ole Gunnar Solskjaer hyllade mittfältaren under dagens presskonferens.
"Han (McTominay) har varit fantastisk. Förra säsongen när vi hade några skador så jobbade han och Fred bra tillsammans och det gör de nu igen. Scotty är en ledare. En Manchester United-grabb och man kan se att han spelat som anfallare med det målet han gjorde mot Norwich. Men han håller på att utvecklas till en väldigt bra mittfältare."
Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Ja kanske har vi en Fletcher i Mctominay och en Giggs i James, tiden får utvisa. Något dom inte saknar i alla fall är HJÄRTA. Det krävs en kombination av Pogbas fotbollsegenskaper och slitvargar med hjärta för att vi skall ta vårt lag till storhet igen. Dock så är det ganska självklart att vi saknar 2-3 spelare till med Pogbas kaliber, d.v.s världsspelare.

    1
    0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen