post image

McTominay: Har varit utmanande

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Scott McTominay ger uppdatering om status på sin form och känslan av att vara tillbaka i träningen efter den långa skadefrånvaron. 

Scott McTominay har inte spelat sedan Boxing Day då han knäskadades mot Newcastle, men nu är han på väg tillbaka efter en lång skadefrånvaro. Skotten är med United i Marbella på träningslägret, men har under de inledande dagarna tränat separat från gruppen. I en intervju med Manutd.com pratar han om rehabiliteringen och säger att han är hoppfull om att kunna träna med resten av gruppen mot slutet av veckan i ett steg mot comebacken.
”Ja det har gått bra. Såklart är det ju aldrig kul för mig att se matcherna när man tidigare har varit med och spelat. Man vill vara involverad och man vill hjälpa laget också. Det är svårt, men man måste hitta sin väg igenom det mentalt mer än fysiskt ibland. Det är utmanande. Det är ju min första ordentliga skada. Man måste ha alla rätta personer omkring sig, vilket jag har och det har varit enormt viktigt för min återhämtning och nu vill jag ju vara med i passen mot slutet av veckan. Vi tar det härifrån. Vi kommer göra allt vi kan för att se till att jag är tillbaka på planen så snart som möjligt.”
”Jag känner mig bra och fit. Jag har alltid haft det där drivet och ambitionen att hålla mig i form och se efter mig själv – för det är det viktigaste i slutändan. Jag mår bra och det är kul att vara i Marbella med grabbarna, få lite sol och lite träning i värmen vilket ju är bättre än att träna hemma. Det för alla samman som grupp. Jag har inte träffat dem så mycket under de senaste fem, sex veckorna så det är kul att se alla grabbarna tillsammans och förhoppningsvis kan vi avsluta säsongen starkt.”
Källa: MEN

.
 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen