post image

McTominay-boost

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United boostas av det faktum att Scott McTominay ser ut att vara på väg mot comeback inom en inte allt för avlägsen framtid. 

McTominay var en av Uniteds absolut bästa spelare under hösten och vintern och han hittade ett fint samarbete med Fred på mittfältet. Men skotten har inte spelat sedan Boxing Day, då han skadade knäet i matchen mot Newcastle – vilket varit kännbart för United, som ofta haft stora problem med att hitta en fungerade mittfältslösning i McTominay och Pogbas frånvaro.
Nu är McTominay dock på väg tillbaka. Han reste som bekant med laget på träningsresa till Marbella i lördags och både han och Axel Tuanzebe – som också varit borta med skada – har setts träna ute på gräset (och inte bara i gymet). Duon ska dock ha tränat separat från resten av gruppen. Men det här var McTominays första pass sedan skadan, så det får ses som ett stort steg mot en comeback.
Paul Pogba har stannat kvar i Manchester där han i helgen tagit bort sin stödstövel som han haft sedan operationen. Och fransmannen närmar sig också comeback. Huruvida det kan bli aktuellt mot Chelsea om en vecka, återstår att se. Men när United får tillbaka duon så kan man mönstra ett riktigt intressant mittfält, nu när man också har Fernandes.
Källa: MEN

.
 

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen