post image

McGregors lösning på problemet med Solskjaer – så måste United göra

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Conor McGregor ger sin syn på vad som står galet till i Manchester United och hur ledningen borde hantera situationen. 

MMA-stjärnan Conor McGregor är ett erkänt Manchester United-fan och han flörtade i våras med att han kunde komma att köpa Manchester United i framtiden. Även om han är bland de mest förmögna atleterna och dessutom en framgångsrik entreprenör, så har han inte pengarna som skulle krävas dock.

Det stormar kring Solskjaer, som bekant. Och nu har McGregor gett sin syn på vad som inte står rätt till i Manchester United.

”Problemet i United är att det bara är ett gäng unga grabbar som snackar med varandra. Kompisar. Man behöver någon som står över gruppen som kan ta rodret. Ole satt på bänken (som spelare) när Ronaldo spelade. En kompis/jämlik. Inte tillräckligt. Kärlek och respekt Ole till fullo, men hans roll måste göras om. Det är min åsikt.”

När en av hans följare sedan svarade med "OleOut" så ilsknade McGregor till och klargjorde att han inte tillhör lägret som vill se Solskjaer lämna klubben.

"Aldrig "OleOut" din fåniga dåre. Ole är United för alltid! Hans roll behöver helt enkelt bara justeras. Och återigen, någon ovanför gruppsamtalet måste in. Någon som kan styra den unga truppen. God bless."

 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen