post image

Mbappe ryktas kunna ersätta Ronaldo – falskt, menar lokal tidning

Skriven av: admin
Publicerad 2022-11-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United har länkats med Kylian Mbappe, men tidningen MancehsterWorld menar att man inte har några planer på att signa honom. 

Ronaldos tid i Manchester United är av allt att döma över efter den intervju som kommer att sändas ikväll och i morgon på Talk TV. Och om Ronaldo får sin vilja igenom och säljs i januari så kommer United att behöva signa en ny anfallare redan i vinter. Det är i alla fall det troliga.

The Mirror skriver att United nu överväger att försöka signa Kylian Mbappe som ersättare. Enligt tidningen är United en av få klubbar som har de finansiella musklerna att betala den prislapp på +£150 miljoner som PSG kräver för att släppa fransmannen. Men tidningen ManchesterWorld menar att Mirrors påstående helt saknar grund och att United inte har någon intention att ge sig in i något race om Mbappe.

Källa: ManchesterWorld, Mirror

.

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Varför byta en diva mot en annan?
  Om all skriverier stämmer om Mbappe innan han förlängde med PSG, då är han ingen spelare jag vill se i United.
  Ska det verkligen vara så svårt att finna en stor talang som bara älskar sparka boll och inte har en stab av giriga människor runtom dig för att mjölka pengar?
  Tänker lite även på Haaland, där även hans farsa fick pengar från City i samband med kontraktskrivande! Varför ska en köpande klubb ens betala spelarens agent? Detta arvode ska spelaren betala. Punkt!!!
  Jag är så heligt förbannad på alla pengar, där mediokra spelare lätt tjänar 1 miljon kronor i veckan. Nej, jag hoppas United markerar tydligt nu i kommande kontraktsförhandlingar, om du inte är en superstjärna just på din position, då får du MAX £100k i veckan. MAX.
  Vi kan ta de Gea som bra exempel. Han platsar inte ens som nummer 3 i Spaniens landslag. Varför ska han då ha £375k i veckan? Så jävla bra är han inte.

  3
  0
  1. Vore bra att försöka hitta en lägre lönenivå. Många konstiga värvningar sista 10 åren, beror på vår för höga lönenivå. Att vi skulle hitta ner till 100tPund, tror jag inte.

   Sedan är De Gea bättre än nr 4 i Spanien.

   5
   0
   1. Måste erkänna att jag har noll koll på varför de Gea ine platsar i Spaniens VM-trupp.
    Är detta nånting personligt mot honom?
    Jag håller med om att de Gea är/borde vara bättre än nummer 4 i Spanien.
    Inte ens Chelseas målis, Kepa platsar i Spaniens VM-trupp. Nåt hat mot målvakter som spelar i PL ?

    1
    0
    1. Angående De Geas situation med spanska landslaget så tror det är något som skurit sig med tränare och honom. De Gea har aldrig ens varit ett alternativ vad jag fattat, vilket är väldigt konstigt kan jag tycka. Något är bara fel där.

     Angående löner och spelare, så hoppas jag United går för någon som kommer underifrån, än att de går på en superstjärna som kanske kan lyckas. Dessa löner måste pressas ned nu framöver. Det går inte att hålla på som United gjort de senaste 10 åren.

     2
     0
    2. Med tanke på att både andra och tredjemålvakten är från PL (Raya och Sanchez) så har det nog inte med det att göra. Vet att det för några år sedan pratades mycket om att han för dålig med fötterna. Vilket verkar vara högre prio än att rädda bollar i Spanien tydligen. De Gea är lätt topp 3 i Spanien så något personligt måste ligga och pyra där..

     1
     0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen