post image

Matic: Vi vill ha tredjeplatsen

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Nemanja Matic säger att Manchester United kommer behandla alla matcher som att de vore cupfinaler, med siktet instället på tredjeplatsen i Premier League. 

Med sex omgångar kvar är racet om topp-fyra stenhårt. Inför helgens omgång så ligger United femma, bara två poäng bakom Chelsea och tre poäng bakom Leicester. United har ett förhållandevis lätt spelschema kvar och man är väldigt formstarka. En också formstark Nemanja Matic ser varje match i slutspurten som en cupfinal.
”För oss är varje match som en final. Det spelar ingen roll om det är en final i FA Cupen eller Europa League. För oss är varje match en final. Det är så vi måste tänka. Vi måste försöka vinna varenda match och i slutändan får vi se. Det hänger inte bara på oss. Vi måste vinna våra matcher och vänta på att andra lag ska tappa poäng. Jag hoppas vi kan nå den där tredjeplatsen och om vi lyckas göra det så har vi gjort en fantastisk säsong. Jag känner mig väldigt väldigt självsäker och jag tycker laget ser bra ut just nu.”
I dag kl 16.00 har United goda chanser att ta en ny viktig trepoängare då nästjumbon Bournemouth gästar Old Trafford, men Matic säger att man inte ska underskatta dagens motståndare.
”Premier League är väldigt tufft. Alla kan slå alla och det förvånar mig inte för jag har varit här länge och sett många saker. De är ett bra lag och under de senaste åren har de spelat en del fantastisk fotboll och vunnit stora matcher mot stora lag. Vi kommer förbereda oss för matchen som vi gör inför alla matcher och vi kommer försöka ge vårt yttersta. Vi har stor respekt för dem, men vi vet om vår egen kvalité och vad vi måste göra.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen