post image

Matic om framtiden: De vet var jag finns om de vill prata

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Nemanja Matic säger att hans förstaval är att stanna kvar i Manchester United och inväntar samtal med klubben gällande en förlängning. 

Matic var en bit ned i hackordningen i början av säsongen, men skador på mittfältet har gjort att han fått många matcher under hösten och vintern och har på sistone gjort det väldigt bra – speciellt mot Manchester City i onsdagens Ligacup-semi. 31-åringens kontrakt går ut i sommar, men United har optionen att trigga en förlängning på ett år och Matic stannar gärna längre än så.
”Jag har kontrakt till slutet av säsongen. Vi får se. Jag är på Carrington varje dag och är öppen för att prata och de anser att jag kan hjälpa till. Om inte så går livet vidare. Det finns säkert någon lösning för mig.”
”Självklart. Det är en ära att få representera den här klubben. Jag kom hit för att vinna och om de vill att jag stannar så kommer jag givetvis göra mitt bästa för att vinna troféer. Men ärligt talat – just nu med det här laget så är det väldigt svårt att vinna ligan. Vi är väldigt långt ifrån att kunna göra det. Vi är i Europa League. Vi kommer göra vårt bästa, men som ni vet är det många bra lag där – Inter, Ajax – som kom via Champions League. Det kommer bli väldigt svårt, men inte omöjligt och vi har en chans.”
”Jag kan inte berätta vilka som visat intresse, men såklart så är det många klubbar som vill signa en när man spelar för Manchester United. Det gäller inte bara mig. Så är det för alla spelare – speciellt när kontraktet är på väg att gå ut. Mitt förstaval är Manchester United, men om de bestämmer sig för något annat så finns det alltid andra alternativ.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Jag tycker att United ska förlänga hans kontrakt, iaf med optionen. Vi har ett svagt mittfält, både när det kommer till kvalitet och till antalet. Matic är inget förstaval för mittfältspositionerna men vi måste ha backups och dessutom spelare som kan spela i cuperna så att ordinarie mittfältare kan få vila.
  Även om vi har fått in Bruno nu så behövs fortfarande fler mittfältare. Pogbas framtid är osäker, men även om han stannar vill jag ha en riktig kvalitetsspelare brevid Pogba som DM. McT och Fred är bra truppspelare, men inga man vinner ligan med.

  7
  0
 2. Håller med han behövs i truppen och har spelat bra några matcher nu, och så får han massor med pluspoäng för att han säger att man U är hans förstaval till skillnad från vissa andra spelare.

  3
  1
 3. Matic har spelat okej på sistone, men det känns mest som kontraktsårsform. Han är 31 år och väldigt långsam redan, och lär inte bli snabbare. Ger vi honom nytt kontrakt så lär fokuset försvinna och prestationerna bli därefter efteråt.
  Men vi har ett dilemma… det känns inte särskilt troligt att vi kommer lyckas värva in något vettigt om vi låter honom gå. Det är där skon klämmer – Matic är väl rimligtvis bättre att ha än ingenting alls, men samtidigt så kan vi inte lura oss själva att han är bra nog längre.

  2
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen