post image

Matic: Nu laddar vi om och skiftar fokus

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Nemanja Matic säger att spelarna redan i omklädningsrummet började blicka mot onsdagens stora match mot West Ham. 

United åkte igår ut ur FA Cupen efter förlust 1-3 mot Chelsea på Wembley. Spelschemat är tätt och på onsdag väntar nästa stora utmaning – en enormt viktig match mot West Ham hemma på Old Trafford.
Matic sa efter gårdagens match att man redan i omklädningsrummet började skifta fokus till den matchen.
”Vi är såklart besvikna att vi förlorade. Vi ville till finalen, men Chelsea gjorde tre mål. De tog tillvara på sina chanser och förtjänar att vara i finalen. Nu fokuserar vi på West Ham. Vi måste vinna den matchen för att spela Champions League. Från och med nu är vårt fokus där och det pratade vi om i omklädningsrummet.”
”Om bara tre dagar har vi nästa utmaning och vi måste återhämta oss så snabbt som möjligt. Vi måste såklart analysera den här matchen också, men vi spelar var tredje dag. Så all vår fokus måste vara på West Ham och onsdagen. Vårt mål är att komma topp-fyra och vi kommer göra vårt bästa. Vi vill ju alltid vinna, men sån här är fotbollen. Ibland spelar man inte bra och då kan det bli såhär. Men i framtiden kan vi inte tillåta att vi släpper in tre mål och jag är säker på att vi kommer lära oss av det här.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen