post image

Matic: Jag är inte oroad!

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Nemanja Matic säger att han inte är oroad över att förpassas till bänken igen, nu när Scott McTominay närmar sig comeback i Manchester United. 

Matic hade mycket svårt att ta plats i laget i början av säsongen, men skador på nyckelspelare som Paul Pogba och Scott McTominay gjorde att serben fick chansen och att han nu spelat många matcher – och gjort det bra – under vintern. Just nu är han nöjd med situationen och trivs bra på jobbet:
”Sån är fotbollen! Jag är fit nu, jag är glad och jag spelar. Så just nu är allting okej. Jag visste att i fotboll så kan saker svänga fort. Jag visste inte när jag skulle få chansen men jag visste att det skulle komma någon chans och mitt jobb är att göra mitt bästa när jag spelar. Det är exakt vad jag gör och även om man inte spelar så måste man alltid hålla sig fokuserad”

"Även när man är yngre så måste man förstå att det när som helst kan bli ens tur och när man får chansen så måste man ta den. Det är exakt samma sak för mig. Det är samma sak för alla spelare oavsett ålder. Självklart är det mycket lättare när man spelar hela tiden. När man är i bra form så är det lättare och man har bättre självförtroende. Man är då van vid att spela matcher varje vecka eller var tredje, fjärde dag. Men när man inte spelar eller om man bara spelar någon gång i månaden, då är det mycket svårare."
Scott McTominay är nu nära att göra comeback efter sin långtidsskada, vilket kan betyda att Matic knuffas ut på bänken igen. Men han är inte oroad över det.
"Scott är en väldigt bra spelare. Det finns alltid plats för bra spelare i laget. Managern får besluta om vem som ska spela och hur vi ska spela. Jag är inte oroad. Jag är glad när han är med i laget för han är den typen av spelare jag gillar. Jag gillar att träna med honom. Som person är han väldigt bra. Jag är glad att han är tillbaka och jag hoppas han undviker skador i framtiden. Hur laget ska tas ut är en fråga för coachen!"
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

   1. TRUPP spelare ok men som start spelare går det för sakta har sin bästa tid bakom sig , men United har problem med spelare som kan slå passningar med Pogba borta så ligger den bördan på Matic och Mata och det räcker ju inte på långa vägar men tur dom öppnade spargrisen ! ett halv år för sent för Bruno har det som krävs för att kalla sig playmaker .

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen