Uniteds bortasvit rök all världens väg när United schabblade rejält mot ett Leicester som fick chansen att rivstarta sin sviktande form...

United XI: De Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire (c), Shaw – Matic, Pogba – Greenwood, Bruno, Sancho – Ronaldo

United bänk: Henderson, Telles, Bailly, Dalot, Lingard, Mata, McTominay, van de Beek, Rashford

Foxes XI: Schmeichel (c) – Amartey, Evans, Söyüncü – Pereira, Tielemans, Soumaré, Castagne – Maddison – Iheanacho, Vardy

Foxes bänk: Ward, Bertrand, Barnes, Albrighton, Perez, Choudhury, Vestergaard, Daka, Lookman

Domare: Craig Pawson

Inför: United fick klara sig utan Varane, som dragit på sig en ljumskada på landslagsuppdrag, men Maguire var tillbaka efter sina skadebesvär. Fred och Cavani saknades då de spelat landslagsmatch natten till fredag. Rashford var tillbaka på bänken efter att ha varit borta efter att ha opererat sig.

Leicester saknade Justin, Fofana och Ndidi, och var i överlag tämligen formsvaga.

Första: Avsparken på King Power Stadium togs omhand av United. Matchinledningen bjöd på en hel del anfallande åt båda håll, dock utan att sätta endera målvakt på några svårare prov. Skott av Maddison och Greenwood rakt på respektive målvakt som mest.

Greenwood kom dock att spräcka målnollan i 19e minuten, då han fick bollen av Bruno ute till vänster, avanacerade in längsmed straffområdeslinjen och drog en riktig rökare stolpe-in i bortre krysset, otagbart för Schmeichel. 0-1!

Leicester försökte sig på en direkt replik, men det första anfallet resulterade i ett par blockerade skott innan Vardy utifrån fick iväg en strumprullare som De Gea enkelt kunde plocka. Pereira kom riktigt nära i 27e då han vid bortre stolpen skickade in en lobb som slank tätt utanför motsatta stolpen.

Nån minut senare fick Schmeichel göra en bra räddning då Ronaldo fick iväg ett skott mitt i boxen. Kvitteringen kom i 31a minuten, då Maguire slarvade på en passning av De Gea och lät Iheanacho sno bollen, och denne spelade in den till Tielemans som med en vacker skruvad lobb skickade in bollen otagbart i bortre krysset till 1-1.

Tempot lugnade ner sig något efter kvitteringen. Det blev tre tilläggsminuter för första halvlek, men så värst mycket mer än att Leicester slösade bort ett hyggligt frisparksläge hände inte, innan domare Pawson blåste av för pausvila.

Andra: Inget av lagen gjorde några byten innan Leicester sparkade igång andra halvlek. Leicester inledde andra halvlek bäst, och Iheanacho fick iväg ett skott rakt på De Gea. Lindelöf fick ett gult kort för en fällning. I 54e minuten så gick Matic på skott på en lös boll men fick se den slinka tätt över ribban.

Greenwood kom nära i 65e minuten efter lite trassel i straffområdet, men Schmeichel höll bollen ute. Rashford kom strax därpå in för Sancho. I 73e minuten så fick Maddison lämna plats för Perez. Tielemans kom nära i 76e då han han snodde bollen av Matic, avancerade fram till centralt utanför straffområdet och skyfflade iväg ett skott som De Gea precis fick handen på och kunde tippa i stolpen och ut till hörna. United fick strax därpå ett kontringsläge, men Rashfords passning var för lös så Ronaldo fick stanna upp och kunde bara skjuta rakt på Schmeichel. Linjedomarens flagga åkte hur som helst upp, och Leicester bytte ut Iheanacho för Daka.

Daka fick tämligen omgående iväg ett lågt skott som De Gea räddade med benet. Ytterligare en benräddning fick han göra på hörnan som följde, efter att Daka avslutat, men inte bättre än att den studsade på Perez och lät Söyüncü dunka in 2-1 i öppet mål. Matic fick i samma veva lämna plats för McTominay, och Greenwood plockades av för Lingard.

I 81a minuten så drog Pereira till ett skott på passning av Tielemans, men avslutet var dåligt och gick en bit utanför mål. Minuten därpå kom matchens andra kvittering, då Lindelöf skickade iväg en djupledsboll som Rashford tog ner och stenhårt dunkade in till 2-2 över Schmeichel. Det höll sig inte ens i en halv minut innan Leicester kom förbi på Uniteds högerkant och Perez spelade in bollen till Vardy som med en halvvolleyyttersida skickade in 3-2. Wan-Bissaka åkte på gult kort också, för en sen kapning av Castagne.

I 85e så fick Leicester en hel rad med skottlägen i straffområdet men Unitedförsvaret lyckades blockera allihopa. Pogba fick syna ostskivan i 86e då han fällde Daka (troligen för upprepade fällningar.) Minuten därpå plockades Evans av för Vestergaard.

I 92a minuten kom spiken i kistan då Wan-Bissaka hade ner Vardy vid kortlinjen, och Leicester fick en frispark som skickades in framför mål, touchades vidare av en Unitedspelare och petades in till 4-2 av Daka vid bortre stolpen.

När domare Pawson blåste av matchen så stod Leicester som klara vinnare med 4-2.

Betygsskala: 7: Cantonaklass, 6: Världsklass, 5: Mycket bra, 4: Bra, 3: Godkänd, 2: Inte godkänd, 1: Falcao-klass, 0: Bänkningsklass, -∞: Dags att gå i pension.

De Gea: 4 - Stod för flera bra räddningar och en grym på Tielemans avslut.

Wan-Bissaka: 1 - Stod nog inte rätt en enda gång i matchen, och även om han fick till några tacklingar och brytningar så var det i överlag en direkt dålig insats.

Lindelöf: 3 - Var hyfsad i ett svagt försvar, men hade några skakiga ingripanden. Fin assist till Rashfords mål.

Maguire: 0 - Att han själv kände att han kunde spela var illa nog (det kunde han inte). Att hans manager kände att han kunde det är värre. Inte i närheten av 100%... kanske snarare i trakterna av 10%.

Shaw: 1 - Huvudlös höna. Vilset markeringsspel och svag med bollen.

Matic: 3 - Gjorde det hyfsat som ensam mittfältare. En av de bättre idag. Eller kanske snarare en av de minst dåliga.

Pogba: 1 - Loj, usel och mestadels inte involverad.

Greenwood: 3 - Okej insats och stod för ett drömmål, men sabbade en hel del anfall genom att vara självisk.

Bruno: 2 - Å ena sidan skapade han en del. Å andra sidan slösade han en hel del. Ojämn insats.

Sancho: 2 - Hade en del boll i första halvlek men skapade inte mycket.

Ronaldo: 1 - Helt osynlig. Inte involverad i nånting.

Rashford: 3 - Hoppade in och gjorde ett fint mål.

McTominay: n/a - Spelade för kort tid för att betygsättas.

Lingard: n/a - Spelade för kort tid för att betygsättas.

Solskjaer: 0 - Att han tog beslutet att starta Maguire är inget annat än chockerande.

Summering: Uniteds 29 matcher långa obesegrade bortasvit fick sig ett abrupt slut på King Power Stadium. United såg till att visa upp alla brister man har: svajigt försvarsspel, i det närmaste icke-existerande mittfältsspel, och ett oerhört individuellt anfallsspel. Efter en något jämn första halvlek, som kröntes av ett drömmål åt vardera hållet, så blev andra halvlek en annan historia.

Framförallt i andra halvan av andra halvlek rämnade det, när försvarsspelet på defensiva fasta rämnade och man sen släppte in ett mål inom en halvmiut från kvitteringen.

I och med förlusten ligger man nu på femte plats, med 14p på 8 matcher, men flera lag (Brentford, Spurs och Everton) kan gå om beroende på resultat.

Det enda positiva man kan ta med sig från matchen är att Rashford kom tillbaka och gjorde mål (ok, De Geas insats också). Möjligen att Lindelöf såg hyfsad ut trots ett rugggigt skakigt försvar, och att Matic såg kompetent ut trots att han var ensam mittfältare... men att Lindelöf inte ens kan höja sin ytterback och att Matic är millimeter från att behöva rollator gör tyvärr att de positiva bitarna är lite fläckiga.

Nåväl. Härnäst för United väntar Atalanta hemma på Old Trafford på onsdag, lite av en måstematch för att hålla i en avancemangsplats i CL-gruppen.