post image

Mata: Vi visste direkt att han skulle bli en stjärna

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Juan Mata förklarar vem han anser är den mest talangfulla spelaren som kommit upp ur Manchester Uniteds akademi på senare år. 

United har en stolt tradition av att plocka upp spelare från akademin till förstalaget. En tradition som man är noga med att vidhålla och som Solskjaer ser som en viktig del av det bygget han just nu är mitt uppe i. Efter några års stiltje har akademin nu gjort många satsningar och vi har de senaste åren sett allt fler lovande spelare få chansen i förstalaget.
Den starkast lysande stjärnan på väldigt länge är givetvis Marcus Rashford och Juan Mata berättar om första gången Rashford tränade med a-laget.
”Den man tänker på först är ju såklart Marcus Rashford. Alla vet att han är en speciell spelare. När han tränade första träningspasset med oss då Louis Van Gaal var manager för oss så spelade vi en liten match. Han spelade på högersidan och efter matchen var klar kom Ander Herrera fram till mig och sa ”såg du den där spelaren? Hur bra är han? Han kommer bli en spelare för oss.”
”Han insåg det direkt. Efter ett pass så visste Ander att den grabben var någonting speciellt och sen var han (Rashford) ju väldigt beslutsam från första gången han spelade för oss och gjorde mål väldigt fort. Många mål. Och även för landslaget. Så han är antagligen är den mest speciella spelaren som kommit upp från akademin under min tid här.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen