post image

Mata: Så hanterar vi att bli petade av managern

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Juan Mata förklarar hur spelare måste resonera när man inte är förstavalet i laguttagningarna. 

I en intervju med Manutd.com förklarar Juan Mata hur han själv hanterar att allt oftare bli petad och hur kan nöjer sig med att vara andra eller tredjefiol.
”Det är inte lätt. Det är inte lätt för managern att fatta besluten, men det är heller inte lätt för spelaren. Man blir väldigt glad när man får spela mycket och man känner sig som en viktig del av laget. Jag tror det hjälper en att prestera bättre. När man petas så står man inför två utmaningar – att hantera situationen och att inte ge upp och att se till att vara redo att spela när man blir kallad. Det andra är att inte bara spela utan att nå toppnivå. Och det är inte lätt att göra det när man känner att man inte är förstavalet.”
”Jag tror man måste hantera båda de sakerna och visa att det inte spelar någon roll vad managern beslutar. Man kan bara kontrollera sina egna framträdanden, sin attityd och sitt uppträdande. Om man gör det så har man chansen och kommer göra bättre ifrån sig – och gör man det så kommer managern välja dig och sätta dig i laget eftersom du gör bra ifrån dig.”
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen