post image

Mata om framtiden

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Uniteds lille spanjor Juan Mata svarar på frågor om framtiden. 

Mata skrev förra sommaren på ett nytt två-års-kontrakt för Manchester United, men speltiden blir allt mer reducerad och när United gör ännu en räd på marknaden under kommande fönster, med rykten om spelare som Jadon Sancho och Jack Grealish, så lär inte Mata kunna förvänta sig mer speltid framöver.. om Uniteds transferplaner går som planerat.
Han är dock en engagerad och populär personlighet inom Manchester United och det har pratats om att han efter spelarkarriären kan komma att bli kvar inom klubben i någon kapacitet. Under en Q&A fick han frågan om framtiden.
”Just nu ser jag mig själv här och att jag spelar så länge jag kan för klubben. Som ni vet så brukar vissa spelare gå till andra länder för att prova på en annan liga och en annan kultur och livsstil. Jag vet inte om jag själv kommer att göra det. Om man tex pratar med Michael Carrick så kanske han hade en annan typ av plan men sen från en dag till en annan så blev han assisterande manager. Så man vet aldrig. Och jag föredrar att fokusera på nuet och kortsiktiga mål.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen