post image

Mata och Lindelöf: Vi ska ta oss vidare

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Juan Mata känner en tro på att Manchester United kommer säkra avancemanget på Old Trafford efter gårdagens Europa League-kryss i Belgien. 

United fick igår 1-1 borta mot Club Brugge i Europa Leagues första av två sextondelsfinaler. Returen äger rum redan nästa torsdag på Old Trafford och Juan Mata känner sig hoppfull om att United kan säkra avancemanget inför hemmafansen.
”Vi tror att vi kan vinna hemma och ta oss vidare. Vi respekterar Brugge. De spelar väldigt bra i sin liga och deras manager är väldigt bra. De spelar från backlinjen. De är svåra att bryta ned, så vi ska försöka kontrollera matchen och inte släppa till några kontringar för de har snabba spelare i anfallet – vilket de visade idag. Förhoppningsvis kan vi sätta våra chanser och gå vidare.”
 

"Jag tycker vi var bättre i andra halvlek. Vi spelade mer på deras planhalva och hade chanser att kanske göra vårt andra mål efter att de hade börjat bra. Brandon Williams hade en chans och Anthony träffade stolpen. De gjorde ett mål som vi inte borde släppt in och vi gjorde mål efter deras misstag. Vi ville vinna, men 1-1 är inte ett väldigt dåligt resultat."
"Det är fotboll. Sånt händer. Men självklart borde vi inte släppa in ett mål på det sättet. Men vi fick ett bortamål, vilket är viktigt i Europa. Emellanåt så visade vi idag vår kvalité och när vi spelar hemma ska vi försöka göra en bättre match."
Victor Lindelöf fyller på:
"Vi borde inte släppa in ett mål på det sättet, men det är sånt som händer. Vi gjorde mål på deras misstag. Det är fotboll. Men vi borde inte släppa in ett sånt mål. Vi gjorde ett bortamål och det är väldigt viktigt i Europaspelet. Nu ska vi spela hemma och vi vet vilken typ av fotboll vi kan spela. Jag tycker vi i perioder visade den kvalité vi har ikväll. Självklart kommer vi försöka göra en bättre match när vi spelar hemma och vinna matchen."

Källa: MEN
Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

   1. Det är nog lika bra att skicka honom ända tillbaka till den tråkiga industristad han en gång kommer ifrån, för VSK är säkert en nivå som passar honom bättre än Manchester United allafall!

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen