post image

Mata: Han har en stor framtid

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Anthony Martial är på väg tillbaka från sin långvariga skada och Juan Mata säger att fransmannen - som haft det lite upp och ned i Manchester United - är en stor talang som fortfarande är ung och som har en stor framtid inför sig. 

Anthony Martial hade en fin debutsäsong i United efter flytten från Monaco, men sedan har formen aldrig varit konsekvent. Han har åkt in och ut ur laget under olika mangers och blandat och gett utan kontinuitet, när han fått chansen. Denna säsong skulle han bli viktigare än någonsin med uppgiften att tillsammans med Marcus Rashford bära Uniteds anfallslinje, men det började illa med en skada som hållit honom borta sedan i augusti.
Mata ser Martial som en enormt talangfull spelare som fortfarande har alla förutsättningar att ha en lång och framgångsrik karriär.
"Han är en otroligt talangfull spelare. Det har man sett sedan han kom till klubben och gjorde mål i sin debut mot Liverpool. Man ser det på alla träningspass. Sättet som han hanterar bollen och tar sig an spelare och på sättet som han kan vinna matcher på egen hand. Som jag säger i min bok - jag älskar den typen av spelare med så stor talang och jag älskar att spela med dem. Han är en otrolig spelare, han är fortfarande ung och förhoppningsvis har han en stor karriär framför sig."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen