post image

Mata: Aldrig sett något liknande

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Juan Mata säger att Manchester Uniteds nyförvärv Aaron Wan-Bissaka går från klarhet till klarhet och att han själv aldrig sett en bättre tacklare under sina många år som fotbollsseplare...

Wan-Bissaka har imponerat för United sedan han köptes in för dyra pengar från Crystal Palace i somras och Juan Mata säger i en intervju med The Times att han aldrig sett en spelare lika vass på tacklingar som Wan-Bissaka.
"Han är väldigt väldigt bra på de defensiva uppgifterna. Väldigt bra på att tackla. Jag har aldrig sett en spelare som honom. Han är otrolig. Till och med på träningarna när man tror man tagit sig förbi honom så kommer han och tar bollen direkt. Han har väldigt långa ben! Jag kan bara se att han kommer bli bättre. Precis som Anthony (Martial) så är han en blyg, reserverad kille men självsäker ute på planen."
Källa: Times

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

  1. Darell,
   Det är väldigt svårt att vara lika bra offensivt som defensivt om man spelar som ytterback.
   Vi kan jämföra Wan-Bissaka med Liverpools Alexander-Arnold. A-A är ett år yngre visserligen. Men om man kunde slå ihop dessa två spelare så får man världens bäste högerback.
   Liverpools försvar klarar sig helt OK när A-A är uppe i anfallet. Men varje gång W-B är där uppe, så blir det farligt direkt mot oss, då vi har Lindelöf som måste täcka upp för sin högerbackskompis. Litar faktist mer på Matip-Van Dijk som mittbackspar än Lindelöf-Maguire. Ole borde ringa till Klopp och erbjuda Lindelöf mot Van Dijk. Då skulle vi direkt få världens bästa försvar.

   0
   0
     1. Eftersom jag skulle vara nöjd med hans insats om han hade stagnerat nu och spelat likadant i United i 10år framöver som han gör nu.
      Så jag får svara: förhoppningar.

      0
      0
 1. Jag tycker nog att det är mera förväntningar än förhoppningar där. James har jag mera förhoppningar på. Börjat bra med några mål. Men jag vill se mera i spelet innan jag vet om det är fågel eller fisk.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen