post image

Masters om hemma och bortaplan i Project Restart

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Premier Leagues VD Richard Masters säger att man fortfarande för diskussioner om att kunna slutföra säsongen på klubbarnas egna arenor. 

Premier League-klubbarna har återvänt till träning – i en första fas i mindre grupper med begränsad fysisk kontakt – och man jobbar vidare på att få till Project Restart ett par veckor in i juni. Ett kontroversiellt förslag som varit uppe på bordet är att resterande matcher ska spelas på neutral mark – något som stött på motstånd av flera klubbar. Men Premier Leagues VD Richard Masters säger till BBC att man fortfarande är hoppfulla om att kunna spela matcherna på hemma och bortaplan.
”Att spela klart så mycket som möjligt av säsongen på hemma och bortaarenor är något vi pratar med myndigheterna om. Jag tror att vi kan vädja till fans om att inte samlas utanför arenorna eller att gå till andras hus för att se matcherna.”
Det är en komplicerad situation där en del spelare sätter sin personliga säkerhet framför sin yrkesmässiga plikt. Tex har Watford-anfallaren Troy Deeney och Chelseas mittfältare Ngolo Kante vägrat återvända till träning. Masters menar dock på att det är säkert, men att klubbar måste respektera spelares personliga beslut.
”Vi har konsulterat grundligt med doktorer.Vi har gjort allt vi kan för att göra det så säkert som möjligt att återvända till träning. Vi anser att det är säkert. Vi måste respektera beslut om att vissa inte vill börja träna just nu. Men jag själv hade känt mig bekväm med det.”

Källa: Mirror
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen