post image

Masters: Kanske redan nästa säsong

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Premier Leagues VD Richard Masters säger publik på arenor kan vara tillbaka redan nästa säsong. 

Fotbollen har börjat leta sig tillbaka. Bundesliga startade för två veckor sedan och häromdagen kom beskedet att Premier League har satt den 17:e juni som preliminärt startdatum. Det är givetvis inför tomma läktare och arenor fyllda med publik känns just nu väldigt avlägset, men Premier Leagues VD Richard Masters säger till Sky Sports att supportrar kan vara tillbaka på arenorna redan nästa säsong, i bästa fall.
”Ingen vet när matcher kommer kunna sluta spelas bakom stängda dörrar och det är rätt att ha beredskapsplaner på plats, men det finns en optimism i Premier League och inom klubbarna om att vi ska kunna se fans tillbaka på arenorna nästa säsong och det kanske sker gradvis i faser.”
”Förhoppningsvis blir det stor moralisk boost och det är vad vi jobbat mot. Vi har en del otroliga fans i det har landet och vi vet ju att Premier League inte är tillbaka fullt ut förrän vi har fansen helt tillbaka, men att kunna ha fotbollen tillbaka på TVn är något som förhpoppningsvis kommer ge hela landet en boost.”

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen