post image

Martinez: Det är inte längre lätt att möta Manchester United

Skriven av: admin
Publicerad 2022-09-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Lisandro Martinez säger att Manchester United börjar återupprätta ryktet som svår motståndare. 

Lisandro Martinez har snabbt etablerat sig som en av Manchester Uniteds viktigaste och mest populära spelare. Argentinaren har en fighting-mentalitet som länge saknats i laget och har ihop med Raphael Varane stått för flera imponerade insatser sedan den där fadäsen mot Brentford.

”I början var det inte så bra. Det var inte vad vi ville, men vi ändra riktning efter matchen mot Brentford” säger Martinez. ”Vi ändrade mentalitet och anda. Vi gjorde ett fantastiskt jobb mot Liverpool och sedan har vi kört på och ni kan nu se att laget är redo att slåss i varje match.”

"Det här är ju Manchester United. När lagen kommer hit för att spela så måste de känna att det inte är lätt för dem. Nu har vi en bra känsla. Vi har ett väldigt bra samspel och jag tycker vi gjorde att fantastiskt jobb både mot Liverpool och Arsenal."

"Jag tycker verkligen om att spela för Manchester United. Det var min dröm att få spela här på den här fantastiska arenan och med det här fantastiska laget. Så jag är väldigt lycklig här."

"Oavsett om man spelar en vänskapsmatch eller en stormatch så kommer folket vara där för klubben. Det är fantastiskt. När jag var yngre såg jag många matcher med Manchester United och många argentinska spelare också, så Manchester United är en av de viktigaste klubbarna i världen. Jag är väldigt glad över att ha en "connection" till folket. Det är som att vi inte spelar ensamma. Det är som att vi spelar med dem. Så jag är väldigt glad över att känna den kärleken från fansen. Man spelar med mer adrenalin, mer passion när man vet att de finns där för en. Så jag vill tacka fansen så mycket."

Källa: MEN, Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Visserligen är nästa match på Ethiad, borta mot City. Men det ska bli spännande att se hur väl Martinez och Varane klarar av Citys offensiv och en viss norrman. Ska United bli ett lag som på riktigt hotar City, då måste inställningen vara samma spelmodell hemma som borta. Hittills har United spelat klart bättre hemma än borta, med matchen mot Sociedad som undantag,

    2
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen