post image

Martial på Inters önskelista

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den italienska tidningen Tuttosport så överväger Inter att testa Manchester Uniteds ställning gällande Anthony Martial. 

Martial kan vara på väg att göra sin målmässigt bästa säsong hittills i Manchester United. Som mest har fransmannen gjort 17 mål på en säsong (debutsäsongen) men är redan nu uppe på 14 mål och har många matcher på sig att bräcka sitt personbästa. Målen är fördelade på 30 framträdanden, där han även gjort fem assist. Så han har faktiskt en fin statistik, även om han ofta får kritik.
Nu hävdar tidningen Tuttosport att Inter är sugna på Martial. Enligt tidningen förväntar man sig att Lautaro Martinez går till Barcelona i en jätteaffär i sommar och man sägs överväga Martial som en möjlig ersättare. Även Pierre-Emerick Aubameyang sägs vara ett alternativ.

Det börjar bli Unitedtätt i Milano. Inter har redan värvat Romelu Lukaku och Ashley Young samt lånat in Alexis Sanchez under det gångna året.
Att United ens skulle överväga att sälja Martial, får dock ses som högst osannolikt.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Jag skulle tyvärr inte ens bli förvånad längre om Ole/Woodward säljer utan att säkra upp med en ersättare och efteråt gå ut och påstå att man är jättenöjda med det.
    Hoppas jag har fel!

    5
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen