post image

Martial: Jag vet vad som förväntas av mig

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Artonhy Martial berättar i en intervju med Inside United om vad Ole Gunnar Solskjaer sa till honom när han fick tillbaka sitt gamla tröjnummer.

När Martial kom från Monaco till Manchester United sommaren 2015 så fick han tröja nr 9, men när Zlatan Ibrahimovic dök upp i United ett år senare så tog han över tröjan och Martial fick Ryan Giggs gamla nr – nr 11. Och sedan dess har formen varit konsekvent-sisådär. Men om det har med tröjnumret  att göra är väl förvisso tveksamt.
Romelu Lukaku tog sedan över 9:an, men när han i somras såldes till Inter så blev numret ledigt igen och Martial fick tillbaka det. Och med tröja nummer nio kommer ett stort ansvar – att göra många mål. Något som Martial i en intervju med Inside United säger att Solskjaer sa till honom i somras.

"Nu när jag tagit tillbaka nr 9 så var allt han (Solskjaer) sa att jag har stort ansvar nu och att jag måste göra mål. Så det är det jag försöker göra. Vi föredrar alla att göra vackra mål, men i slutet av dagen så är ett mål ett mål. Så om jag kunde göra 30 mål likt det jag gjorde mot Chelsea så skulle jag ta det!"
"Jag antar att jag gjort en del snygga mål så om jag lyckas göra fler sådana (enkla) ovanpå de mer spektakulära målen så kommer jag ha en mycket större total i slutet av säsongen"
Martial gjorde förra säsongen tio mål och behöver denna säsong göra betydligt fler än så. Det började bra med ett mål i ligapremiären mot Chelsea, men fransmannen har varit borta skadad sedan matchen mot Crystal Palace i augusti. Nu är han dock tillbaka och förväntas komma till spel i kvällens match mot Liverpool.
Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen