post image

Mandzukic tränar inte med Juve

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Unitedryktet Mario Mandzukic tränar inte längre med Juventus och enligt managern Maurizio Sarri så beror det på en överenskommelse mellan klubben och spelaren. 

Mario Mandzukic har inte fått en minut speltid för Juventus under hösten av Maurizio Sarri och han är enligt ryktena fri att lämna klubben under januarifönstret.
Manchester United är som bekant starkt länkade med kroaten och det har till och med förekommit uppgifter om att han redan är överens med United och att Juventus gett honom tillstånd att flytta till Manchester redan i december, inför den formella transfern i januari. För att på så vis hinna bekanta sig med sina nya omgivningar.

33-åringen tränar fortfarande på Juventus anläggningar, men han gör det separat och inte med resten av laget. Enligt Sarri beror detta på en överenskommelse mellan Mandzukic och Juventus.
"Just nu så tränar inte Mario Mandzukic med gruppen enligt en överenskommelse som han har med klubben" säger Sarri.
Ole Gunnar Solskjaer sa i förra veckan att United kommer försöka värva spelare i januari och att resurserna finns på plats om rätt spelare finns tillgängliga. Han hintade även om att en mer erfaren spelare kan inhandlas - och det för ju tankarna till Mandzukic.
Källa: Sky Sports
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen