post image

Mandzukic till Milan?

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, men nu förekommer rapporter om att han är överens med AC Milan om en flytt under januarifönstret. 

Manchester United är i desperat behov av förstärkningar i anfallet och januarifönstret närmar sig.
Det är dock ett fönster som är svårvärvat då klubbar inte ofta vill släppa sina bästa spelare mitt i säsongen, men en spelare som varit starkt länkad med Manchester United är Juventus utfryste kroat Mario Mandzukic – som under säsongen inte fått någon speltid alls under nya managern Maurizio Sarri.

Solskjaer bekräftade i dag i en intervju med Sky Sports att man kommer att värva i januari om de rätta spelarna finns tillgängliga och han sa även att det kanske kommer in en spelare med rutin, som kan hjälpa de unga spelarna. En hint som kan syfta på just 33-årige Mario Mandzukic, med den rutin han besitter.
Nu hävdar dock Goal i Italien att Mandzukic är överens med Juventus ligakonkurrent Milan. Enligt rapporten har Juventus inga problem med att låta anfallaren gå till Milan då man inte ser dem som en direkt konkurrent om ligatiteln.
Goal är ju inte den mest trovärdiga källan dock, så det här ryktet får väl tas med en nypa salt.
Men om Solskjaer inte syftade på Mandzukic i sitt uttalande om "en rutinerad spelare" vem tror ni då det kan ha handlat om? Gareth Bale kanske?
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen