post image

Uniteds ståndpukt gällande Conte som ersättare till Solskjaer

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News så är Manchester United inte helt övertygade om att Antonio Conte vore rätt man att ersätta Ole Gunnar Solskjaer. 

Pressen på Solskjaer är enorm efter söndagens förlust mot Liverpool och de närmaste veckorna förväntas avgöra hans framtid, men det troliga är att han just nu sitter kvar.

En problematik som styrelsen givetvis väger in är det faktum att det inte finns många intressanta alternativ som potentiella ersättare. Antonio Conte och Zinedine Zidane är de två uppenbara kandidaterna, men ingen av dem anses optimal för uppgiften. Zidane är enligt spansk media heller inte intresserad av att just nu återgå till management sedan han i våras lämnade jobbet i Real Madrid och Antonio Conte är en karaktär som inte går i linje med Uniteds filosofi.

 

Trots att italienaren har ett gediget CV med titlar för Juventus, Chelsea och Inter och två år som förbundskapten i Italien så säger källor inom United till Manchester Evening News att klubbtopparna inte ser Conte som en bra ersättare.

52-åringen har en eldig personlighet och tenderar att komma på kant med sina arbetsgivare, han har bara varit två år på jobbet i alla av sina tre senaste anställningar och han står för en mer pragmatisk och taktisk fotboll än den flytande anfallsfotboll som Manchester United strävar efter att spela.

Conte, däremot sägs vara öppen för att tacka ja om erbjudandet skulle komma. Men han vill dock ha garantier tex om att själv få välja vilka spelare som ska köpas in och han vill inte bli "påprackad" spelare bara för de har högt kommersiellt värde, skriver M.E.N.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Varför kolla efter tränare som har tränat världsklubbar?
  Kan förstå om pep, Elr Klopp va ledig men Zidane tror jag inte jätte på även att han tog 3cl i rad med ett sjukt starkt madrid.
  Conte är grym, men passae han våran spelstil som vi vill spela, verkligen inte!
  Varför inte gå ner en nivå med namn och kolla efter hur tränaren verkligen vill spela och bygga sitt lag.
  Kolla Erik Taan Haag, Ajax?
  Top 4a lagen i Franska ligan.
  Benfica, Porto?

  7
  0
  1. Troll: Jag är inne på samma spår som dig. Dessutom tycker jag det vore lite slöseri på all offensiv kvalité i uniteds trupp att ta in en tränare som tveklöst kommer att spela med 5backslinje och wingbacks. Har vi dessutom spelare lämpade för Contes modell? Shaw i form, men wan bissaka som wingback? Nja..

   0
   1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen