post image

Manchester United vs Newcastle United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Efter många tröga matcher mot liknande motstånd så fick United äntligen, med god hjälp från motståndet, utdelning. Man tog alla tre poängen på Old Trafford efter att ha fått fina julklappar av Dubravka, Schär och S.Longstaff. Martial visade fin skärpa när han gavs sina lägen och Greenwood stod för ett rätt spektakulärt mål, och förhoppningsvis så innebär Pogbas återkomst att United kan prestera även i den här typen av matcher (även om vi får hålla i handbromsen med tanke på mängden individuella misstag hos Newcastle).

United XI: De Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire (c), Shaw – McTominay, Fred – Greenwood, Pereira, Rashford – Martial

United bänk: Romero, Jones, Young, Lingard, Mata, Pogba, James
Magpies XI: Dubravka – Manquillo, Schär, Fernandez, Lejeune, Willems – S.Longstaff, M.Longstaff – Almiron, Joelinton, Gayle

Magpies bänk: Darlow, Carroll, Shelvey, Hayden, Krafth, Yedlin, Atsu

Domare: Kevin Friend

Inför: Solskjaer gjorde två ändringar i elvan från Watfordmatchen: Greenwood och Pereira ersatte Lingard och James, som båda hamnade på bänken istället.

Första: United tog hand om avsparken på ett regnigt Old Trafford. Det första som hände var att McTominay fick ett extremt tufft gult kort redan första minuten för att ha fällt S.Longstaff (det var inte mycket till kontakt). Bara några minuter senare så haltade McTominay och grinade illa efter att ha fått en smäll i en duell, vilket fick Pogba att börja värma upp på sidlinjen.

United hade ett visst övertag i matchinledningen, men man satte inte Dubravka på några prov. I 14e minuten fick Almiron ett skottläge, men han skickade den tätt utanför stolpen, och två minuter senare spelade Joelinton fram Gayle, och då Unitedförsvaret hellre viftade för en offside som inte kom så fick Gayle gott om tid att skjuta - han skickade dock sitt avslut över.

I 17e minuten kom dock matchens första mål, och det var gästerna som nätade. Fred tappade boll i trängt läge högt uppe i planen, och bollen spelades framåt. M.Longstaff spelade fram Joelinton, som höll undan Maguire och sen spelade den tillbaka snett inåt, och M.Longstaff kunde skicka in bollen lågt intill stolpen till 0-1. Fred testade skottlyckan en stund därpå men drog det över.

Kvitteringen kom dock sju minuter efter ledningsmålet, då United tog sig fram på vänsterkanten där Shaw spelade in bollen till Pereira som la upp den för Martial, och Martial gick direkt på skott, lågt intill närmaste stolpen, där Dubravka kom dykande och fick en hand på bollen men inte kunde hålla den ute. 1-1. Bra skott men väldigt svagt av Dubravka. Pereira skickade strax därpå ett skott högt över.

McTominay levde tämligen farligt då han fortsatte med ett tufft duellspel, och i 27e minuten fick han skatta sig lycklig att domare Friend inte ville visa ett andra gult dp han drog i Almiron. Pereira blev andre man att sina ostskivan då han såg ut att stämpla Schär. Reprisen visade att han inte träffade och han såg ut att ha kontroll, men domaren fick ingen repris.

I 36e minuten snappade Greenwood upp en felpass av Schär och avancerade framåt och drog ett skott som styrdes något på en täckande försvarare och gick ribba in till 2-1 - väldigt spektakulärt. Dubravka tvingades till en akrobatisk räddning på en frispark av Pereira två minuter senare.

I 41a minuten kom sen 3-1 då Rashford nådde högst på Wan-Bissakas inlägg och nickade in bollen vid stolpen, otagbart för Dubravka. Newcastle var irriterade eftersom M.Longstaff blivit liggande efter att ha fått McTominays hand i ansiktet, men målet stod.

Joelinton fick på tilläggstiden iväg ett lågt skott som De Gea kunde stoppa nere vid stolproten. När domare Friend blåste av för pausvila så satt United i ledning med 3-1, där man svarat bra på M.Longstaffs ledningsmål. Halvleken var delad i två delar, där Newcastle kontrollerat första halvan och United andra, och man hade viss hjälp av Newcastle (Dubravka och Schär) att komma in i matchen.

Andra: Till andra halvlek gjorde Solskjaer ett byte. McTominay plockades av för Pogba. Pogba fick ett fint skottläge fem minuter in i halvleken, men hans skruvade avslut gick tätt utanför. Minuten därpå utökade Martial till 4-1 efter att S.Longstaff stått för en indianare till bakåtpassning som Martial kunde snappa upp och chippa över Dubravka när han kom ut och dök efter bollen.

Schär blev strax därpå liggande efter att Martial trampat på hans hand i en duell, och han behövde behandling vid sidlinjen, då han blödde lite också. Pogba försökte sig på ett skott utifrån i 57e minuten men fick se Dubravka rädda akrobatiskt om än inte särskilt svårt.

Gayle fick lämna plats för Atsu när Newcastle gjorde sitt första byte. Strax därpå så kom Dubravka undan med blotta förskräckelsen då Martials skott gick i insidan av stolpen och ut bakom honom. Båda lagen gjorde sen varsitt byte: Yedlin ersatte Almiron, och Rashford plockades av för Lingard - Rashford vandrade rakt ut till omklädningsrummet. Martial plockades av för Mata i 68e, då United gjorde sitt sista byte. Även Martial skickades iväg till omklädningsrummet av Solskjaer.

Dubravka tappade en ofarlig boll minuten därpå, men hade tur då Mata stod och halvsov och inte trodde det kunde hända, så han hann reda upp sitt eget misstag innan Mata nådde bollen. Framlobbad av Mata i 72a så kom Greenwood nästan igenom, men bollen var lite långt ifrån så hans nedtagning gick ut över kortlinjen. Matchen började vid det laget redan dö, och frånsett spridda skott av S.Longstaff, Maguire och Shaw så var det inte mycket värt att notera. Schär klev av för Krafth i 88e.

När domare Friend till slut blåste av för full tid efter tre tilläggsminuter så stod Uniteds som klara vinnare med 4-1 efter en bra insats samtidigt som Newcastle varit på sitt givmildaste humör.

Betygsskala: 7: Cantonaklass, 6: Världsklass, 5: Mycket bra, 4: Bra, 3: Godkänd, 2: Inte godkänd, 1: Falcao-klass, -∞: Dags att gå i pension.

De Gea: 3 - Hade inte mycket att göra och kan inte lastas för målet.

Wan-Bissaka: 4 - Fyllde på okej framåt när han inte hade mycket att göra bakåt, och fick utdelning när Rashford nickade in hans inlägg.

Lindelöf: 3 - Solid insats i överlag och sattes inte på så värst stora prov av Newcastle.

Maguire: 4 - Aggressiv och bröt upp de flesta Newcastleanfallen i sin linda. Var nära att noteras i målprotokollet också. Kanske kunde ha gjort det bättre vid målet dock.

Shaw: 3 - Blandade och gav rejält. Fint förarbete till första målet, men han såg oerhört loj ut framåt stundtals. Behöver visa mer skärpa och vilja.

McTominay: 2 - Hade ingen vidare match. Fick ett hårt gult kort tidigt, sen en smäll i en duell, och resten av halvleken balanserade han på en lina och kunde ha blivit utvisad. Utbytt i paus.

Fred: 4 - Inledde sådär, men spelade upp sig. Täckte enorma ytor och var bra i passningsspelet, fast hans skytte håller ingen vidare klass.

Greenwood: 4 - Bra spel och satte ett spektakulärt mål.

Pereira: 3 - Stod för en okej insats och ser, tragiskt nog, ut att vara lagets bästa tia i dagsläget. Vissa bra passningar och en förmåga att hitta ytor att ta emot passningar i blandades med fullkomligt tunnelseende och onödiga bolltapp.

Rashford: 3 - Nickade in Wan-Bissakas inlägg, men i övrigt hade han en rätt tyst match.

Martial: 4 - Visade fin skärpa med två mål, även om båda av dem var gåvor från motståndare.

Pogba: 4 - Skillnaden i hur United hotade runt Newcastles straffområde blev väldigt tydlig när Pogba kom in.

Lingard: 1 - Såg bara vilsen ut när han kom in, och flera gånger så slog medspelare passningar och han såg ut att vara flera steg efter och blev bara helt ställd.

Mata: 2 - Sprang runt lite kring straffområdet utan att göra nån större skillnad, även om han hade nån hyfsad passning.

Solskjaer: 3 - Ställde ut en elva som fick med sig resultatet. Bytena dödade matchen vilket kanske inte var helt fel.

Summering: United lyckades äntligen ta en trepoängare mot ett bottenlag igen. Dock ska det sägas att man fick väldigt god hjälp av ett givmilt Newcastle, där Dubravka, Schär och Sean Longstaff alla bjöd på gratismål.

Martial fick in två bollar och hade bud på mer, Fred spelade enmansmittfält igen och Pogba, när han kom in, visade exakt vad United saknat i den här typen av matcher (Martial tycks höja sig såfort Pogba spelar).

I och med dagens resultat så är United nu fyra poäng efter Chelsea på fjärdeplatsen, så den kampen lever, även om man har Spurs och SheffU emellan. Härnäst för Uniteds del är som bekant en bortamatch mot Burnley på lördag. Förhoppningsvis bygger man vidare på detta resultat där, innan man inleder 2020 på nyårsdagen med en bortamatch mot Arsenal.

Kommentarer till artikeln

26 KOMMENTARER

 1. Får inte riktigt ihop hur du menar med dina betyg och motiveringar. Du menar att när Pogba kommer in på plan så förbättras uniteds hot mot newcastles straffområde. Men det görs bara 1 mål under den tiden han är på plan. Skulle snarare säga att matchen dör ut så fort Rashford kliver av plan. Rashford är värd en 4:à om du nu ger Pogba en 4:a.

  11
  6
  1. Jag tycker att man ser en enorm skillnad så fort Pogba kommer in, då rörelserna blir bättre när det finns någon som faktiskt kan slå passningarna där.
   Sen så stendog det inte offensivt förrän både Rashford och Martial klivit av – efter det fanns det inte mycket framåt (då Greenwood fick det väldigt trångt). Ganska naturligt då Lingard och Mata inte riktigt är… bra. Tyvärr.

   15
   4
  1. Håller Rashford sig frisk och Pogba stannar säsongen ut (och spelar sitt bästa spel), ser jag ingen anledning att tro (och hoppas på) att Rashford kommer tom. göra fler än 20 mål denna säsong.
   Rashford är inte PLs bästa på sin position, men han är ung har fortfarande utvecklingsmöjligheter. Så framtiden ser ljus ut, åtminstone för Rashford.

   9
   3
   1. Hmmm… domarna här inne är tuffa. Nu när jag skriver positivt om Rashford, finns det två som är negativt inställda till det. Om jag hade skrivit negativt om honom, då hade alla varit tokförbannade? 😁

    8
    0
 2. Härlig vinst, kul med lite mål också (även om det till stor del var på Newcastles misstag man gjorde det)!
  Problemen med att föra samt kontrollera matcher mot sämre lag kvarstår dock uppenbarligen.
  GGMU
  OGSOUT
  WoodwardOUT
  GoazersOUT

  12
  6
  1. DJ-Uret,
   Kompis (om det nu är du som skriver detta och inte en kopia av dig). Vi måste få vara glada när vi vinner våra matcher. Denna säsong är just en sådan säsong att vi får glädjas över detta lilla som ges. Vi kan ju inte bli mera besvikna alla fall, än vad vi redan är. Eller kan vi?

   10
   1
   1. Haha det är är riktiga jag och ingen bögunge till någon transa eller liknande 😂
    Som sagt, härlig vinst! Tråkigt bara att den grundar sig i Newcastles misstag mer än i en fungerande spelidé från Uniteds sida. Om du tror att jag är ledsen över vinsten missförstod du nog mig litegrann ändå.

    6
    4
    1. Undrar hur en bögunge till en transa ser ut om man skulle råka möta en sådan på stan?
     Men nästa match mot Burnley, vågar man hoppas på tre nya poäng eller ska vi vara försiktiga med förhoppningar framöver? Oles speltaktik är lite som vädret. Ibland sol, ibland mulet. Ibland regn, ibland blåsigt. Man vet aldrig riktigt hur matchen artar sig förrän efter matchen.

     4
     2
     1. Jensan,
      Ja du, det är just de här matcherna som är svåra just nu. Jag personligen är försiktig med förväntningarna och tror på ett kryss ändå.

      4
      0
    2. Vi möter Liverpool på Anfield den 19 januari.
     Bara och hoppas på att vi spelar vår absolut bästa fotboll då. Om inte, då lär vi bli lika utspelade som Leicester blev igår kväll. Sällan man ser en sådan utskåpning som ligatvåan blev utsatt för på sin egen hemmaplan. Och dom hade NOLL skott på mål. Hur är det ens möjligt? Skytteledaren Wardy hade knutit skorna fel eller? Tom. Norwich, Watford och Burnley klarar av att skjuta alla fall ETT skott på mål. Eller Watford klarar av att skjuta tom två skott på vårt mål…

     4
     0
  1. Martin,
   Sorry, som sagt en intern grej mellan mig och Jensan bara. Försökte skapa lite god stämning med en polare efter de tre sköna poängen mot new castle helt enkelt 🙂
   Lite tragiskt är det dock hur du jagar likes genom att kalla folk dumma bara sådär måste jag säga..

   4
   2
    1. Martin,
     På tal om diskussion och då om United.
     Vilket betyg ger du United nu när vi nått halvtid på säsongen?
     Vilket betyg ger du målvaktsspelet?
     Vilket betyg ger du försvarsspelet?
     Vilket betyg ger du mittfältsspelet?
     Vilket betyg ger du anfallsspelet?
     Och vilket betyg ger du tränarteamet med Ole som frontfigur?
     Du kan använda dig av samma betygsskala som Felix använder här, dvs 7 = Cantonanivå. Och 0 = Oduglig och borde lämna klubben omedelbart.

     3
     1
    2. Jensen:
     Om man ser till namnet Manchester United och tittar på vart de ligger i tabellen så borde det ju bli ett stort underkänt. Men samtidigt så tycker jag att man i år är inne i en ombyggnadsfas. Något man öppet deklarerat vid ett flertal tillfällen. Jag tycker samtidigt att man visat på stora kvalitéer mot topplagen. Att vinna en match mot ett topplag kan förklaras med tillfälligheter och tur, men United har vunnit mot Liecester, City, Tottenham, Chelsea, samt kryssat mot Liverpool. Det är för många bra resultat för att man ska kalla det för tur eller slump. Så därför landar väl slutbetyget sätt till förutsättningarna (ett mediokert mittfält) ändå på godkänt. Jag säger inte att Solskjaer är framtiden men jag vill att man ger honom mer tid. Dels för att jag inte är så säker på att ta in Pochettino vore det bästa för United, dels för att jag tycker en tränare åtminstone behöver få göra en hel säsong och sen får en utvärdering efter det.
     Målvaktsspelet får väl samma där, godkänt, inte mer. De Gea har blivit för ojämn. Men i grund och botten är ju målvakten De Gea givetvis mer än en godkänd målvakt. I sina bästa stunder är han fenomenal och yttersta världsklass.
     Försvarspelet får väl godkänt medans mittfältspelet får underkänt. McTominay och Fred är spelare jag vill ha kvar, resten skeppar jag gärna iväg allihopa. Pogba är jag kluven till. Grym högstanivå, men så ojämn och när han inte är på spelhumör drar han ner hela laget känns det som. Dessutom verkar han ha huvudet nån annanstans..
     Anfallspelet skulle jag ändå ge väl godkänt. Rashford på sin kant ligger i mål före t ex både Mane och Salah. Han gör ett riktigt bra jobb. Sedan tycker jag ofta ett bra anfallsspel är beroende av ett bra mittfält där anfallarna får många bra bollar att jobba med. Ett sådant existerar inte i united vilket man måste ta i beaktande när man bedömmer anfallarna.
     Nå, dina tankar om säsongen?

     0
     3
     1. Martin,
      Hoppas du vill snacka lite med mig fast du anser mig vara mindre intelligent än dig själv som du redan har påpekat samt att det du skrev var menat till Jensan.
      Så du är alltså nöjd med Manchester United i sin helhet just nu.. eller? Jar väldigt svårt att tolka ditt svar här om jag ska vara ärlig.
      Jag tror ingen i hela världen kallar det du snackar om för en slump eller tur faktiskt. Jag tror de flesta är rörande överens om att detta fenomen (vinst mot endast topplagen) endast beror på att Ole helt enkelt varken har vad som krävs eller spelidé nog för att klara av att föra hela matcher mot sämre lag. Däremot kan han istället ligga som underdog och kontra mot de bättre motstånden när de gör misstag med hjälp av våra snabba spelare och bara be till gud att någon ska lyckas med en individuell prestation. Men är det verkligen något positivt för dig?
      Baserat på Oles stats så kan jag inte förstå varför man bör ge honon en endaste dag till som tränare för United. Eller är det just topplagstatsen som gör att du tänker så?
      Gå gärna in lite djupare på varför du inte tror Pochetino skulle vara rätt man för jobbet, hade varit intressant att höra faktiskt? Tror själv han skulle varit alldeles klockren.
      Håller helt klart med dig ang. mittfältet och att det behöver stärkas upp markant. Pogba vill jag ha bort, och tror även själv att han vill det. Jag anser dock försvaret vara alldeles för svagt just nu till skillnad från dig. Shaw och Vigge måste bort medan AWB måste fila på sina offensiva färdigheter ordentligt… sen så!
      De gea känns svajig och bör kanske bänkas någon match för att samla sig lite.
      Att jag inte är nöjd just nu behöver jag nog inte gå in på då de flesta här redan vet var jag står i den frågan..
      Förövrigt så måste ditt efternamn börja på J va?

      2
      0
 3. Martin,
  I princip tycker jag som du.
  Om jag ska svara med siffror.
  Laget: 2.
  Dvs inte godkänd. Även vi är i ett sk uppbyggnadsfas, måste vi med dagens trupp alltid slå lag som Watford. Sen att vi med ”parkera bussen och kontra sönder motståndarna”-taktiken slår de flesta topp 6 lagen, är ju glädjande. Men det håller inte i längden. Till slut lär de bättre lagen Oles taktik och då blir det torsk.
  Målvakt: 3.
  De Gea är inte samma målvakt han en gång i tiden var. Vet inte riktigt vad detta beror på. Toppmålvakt, absolut. Men knappt topp 10 iår. Men en del av baklängesmålen beror mycket på vårt instabila försvar. Jag skulle ge Romero chansen i några matcher, så att detta kanske får de Gea skärpa till sig.
  Försvar: 3.
  Detta mycket tack vare AWB och Maguire. Dessa två spelare håller ihop försvaret defensivt så gott det nu går, när Lindelöf och Shaw är för svaga i sina roller. Lindelöf skulle jag gärna se som defensiv mittfältare istället, som nummer 6. Shaw är jag däremot väldigt osäker på vad vi ska göra med. En truppspelare kanske?
  Mittfältet: 2.
  Inte mycket rätt här inte.
  McT ser jag gärna fortsätta som nummer 6 (om inte Ole läser i detta forum och provar med Lindelöf i den rollen). Är inte lika övertygad om Fred. För mycket upp och ner i hans kvalitet. Truppspelare? Absolut. Pogba tror jag inte alls att han innerst inne vill stanna kvar. Pizzabagaren kommer kräva rejäl lönelyft (mer än de Gea) om Pogba ska förlänga eller så kräver dom försäljning till Juventus. Just därför ser jag gärna att ledningen håller på och letar febrilt efter två stycken offensivt lagda mittfältare. Gärna tre, så vi har en med kvalitet slänga in när första två har en dålig dag eller är skadade/avstängda.
  Anfallet: 4
  Jag skulle gärna se Greenwood som nummer 9 och Martial får altenera med Rashford och James. Jag tror stenhårt på Greenwood och ser honom som Uniteds nästa självklare stjärna (före Rashford).
  Tränarstab: 1 (möjligen 2-)
  Jag däremot har inget förtroende för dagens tränarstab. Ole får gärna stanna kvar i organisationen. Men Poch eller Allegri borde anställas pronto (innan nåt annat lag signar nån av dem).
  Slutligen. Det kommer inte räcka med att köpa in 4-5 nya spelare.
  United behöver en helt ny spelide och en ledare som klarar av att ändra taktik mitt i en match.
  Om någon annan, än jag och Martin, vill betygsätta så som vi har gjort. Så var så god.

  2
  0
  1. Jensen: Jag håller väl med i det mesta du skriver. Shaw är jag heller inte alls svag för, truppspelare, inte mer. Skulle jag få önska/drömma mig bort så skulle jag vilja ha in (i följande prio) 1: Mångsidig kreativ mittfältare. En De Bruyne typ. Även om de måhända inte växer på träd. 2: Ja, mittfältare även där. 3: Vänsterback. 4 Defensiv mittfältare och speluppläggare (gillar McTominay, men en riktigt vass defensiv mittfältare, typ Kanté, det vore fantastiskt att få. 5: Högerytter. Visst, James är bra men ska han vara startspelare i ett United som på sikt ska slåss om ligaguld och Champions league. Nja. En grymt nyttig truppspelare dock .
   Däremot skiljer vi oss på tränarfronten. Jag tror kanske inte att Ole är rätt man i långa loppet, men jag vill absolut ge honom säsongen ut. Gillar hans ombyggnad av laget, värvningar etc och är gillar inte snabba tränarbyten utan tycker man behöver få lite tid. Sedan också av den anledning att jag personligen inte är allt för svag för vare sig Allegri eller Poch. Jag hör till de som tycker Pochettinos rykte från Tottenham är något överskattat. I ligan hade han överlag (bortsett en säsong) inte bättre poängsnitt än sina 2 föregångare. Skillnaden var att det räckte med med ca 70 poäng för att knipa champions league plats, mycket pga United och Arsenals dåliga spel. Sedan vinner Poch förhållandevis lite toppmatcher. Jag är verkligen inte övertygad om att han kommer lyckas i United eller att han är rätt man för oss. Allegri är en intressant coach men tvekar på om han är den coach som kan ta United till toppen igen? Lyckades i Juventus men vilken konkurrens hade han bland övriga lag där? 2 champions league finaler imponerar visserligen. Ja, jag tror ju mer på honom än på Pochettino i alla fall.

   1
   1
   1. Jag vet att man aldrig ska svära i kyrkan och det är samma sak som att berömma City och Liverpool i detta forum. Men det skiter jag i.
    Är det EN spelare som jag till varje pris skulle vilja att vi köper i januari-fönstret, så är det just De Bruyne. Han måste idag vara världens bäste mittfältare. Även om City har svajat en hel del på sistone, så beror det inte på De Bruyne alla fall.
    Sen skulle jag önska att AWB hade samma skills som Liverpools Alexander-Arnold. Och varför inte van Dijk bredvid Maguire?

    2
    0
 4. Martin,
  Det går inte att klicka på ”Svara”. Fel på grafiken tror jag.
  Ja, vi behåller Pogba och De Bruyne som lekkamrat till honom.
  Mbappe till höger i anfallet? Absolut.
  Vi behåller AWB och Maguire. Men ersätter Lindelöf med van Dijk och Shaw med Robertson (kommer inte på nån bättre vänsterback faktist..).
  Allegri som manager med Ole som assistent.
  Då vore det självaste fan om vi inte kommer alla fall trea i PL nästa säsong. Och sen vinner vi PL och CL säsongen efter.

  2
  0
  1. Jensen: Den elvan får ju en att drömma på riktigt, skulle bli enormt svårslagen 🙂
   Men åter till tränarposten. Om vi bortser från Poch och Allegri, vilka andra namn skulle kunna tänkas vara intressanta? En tränare jag tycker gör grymt bra ifrån sig egentligen, sett till förutsättningarna, är Monacos Leonardo Jardim. Kan tycka det är bra märkligt att det inte ryktas mer om honom till storklubbarna?

   1
   0
   1. Personligen är jag lite nyfiken på vad Zidane skulle kunna åstadkomma.
    Under hans ”frånvaro” i Real, så tappade dom mycket. Möjligt att det berodde på att Ronaldo drog till Juve också. Men nu är dom där uppe och kan mycket väl vinna La Liga i vår igen.
    Eller så ger vi Ralf Rangnick från Red Bull Leipzig chansen. Leipzig leder Bundesliga just nu och kanske dom blir mästare i vår.
    Med Ralf Rangnick som tränare, kanske Timo Werner skulle vara intressrad att följa med.

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen