post image

Manchester United presenterar Sancho

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Nu har Manchester United äntligen presenterat värvningen av Jadon Sancho. 

United gick ut med pressmeddelandet att man var överens med Dortmund gällande köpet av Sancho redan den 1:a juli men först idag presenteras affären officiellt.

21-åringen – som gjorde 50 mål och 64 assist under sina fyra säsonger i Dortmund – har skrivit på ett kontakt till sommaren 2026, med option om ytterligare ett år.

Sancho säger:

”Jag kommer alltid vara tacksam mot Dortmund för att de gav mig möjligheten att spela fotboll i förstalaget även om jag alltid visste att jag skulle återvända till England en dag. Chansen att få komma till Manchester United är en dröm som besannas och jag kan inte vänta på att få prestera i Premier League.”

"Det här är en ung spännande trupp och jag vet att vi tillsammans kan utvecklas till något speciellt och nå de framgångar som fansen förtjänar. Jag ser fram emot att jobba med managern och hans personal för att fortsätta utveckla mitt spel."

Solskjaer säger:

"Jadon personifierar den typen av spelare jag vill ta till klubben. Han är en offensiv spelare i sann Manchester United-tradition. Han kommer utgöra en viktig del av min trupp under åren som väntar och vi ser fram emot att se honom blomma. Hans mål och assist talar sitt egna tydliga språk och han kommer även tillföra otrolig snabbhet, gnista och kreativitet till laget."

Läs mer på Manutd.com

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen