post image

Manchester United länkas med Ismaila Sarr, igen

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sajten 90 min menar att Manchester United överväger senegalesen. 

Det blir nog svårt för United att rädda det här transferfönstret. Eller åtminstone rädda ansiktet. De värvningar som nu görs, oavsett vilka det är, lär bedömas som ”panikvärvningar.”

Situationen kring Frenkie de Jong tycks inte ha förändrats och United uppges nu vara nära att signa Adrien Rabiot från Juventus i en affär som kan uppgå till £20 miljoner efter add-ons.

Ten Hag vill värva Antony från Ajax, men han verkar vara för dyr. Man försökte signa Darwin Nunez, som nobbade United för Liverpool. Man försökte sedan signa Benjamin Sesko från Salzburg, men han nobbade United för RB Leipzig och United valde självmant att lämna Arnautovic-affären efter starka reaktioner från fansen – som inte vill se spelaren i klubben, av olika anledningar.

Men man måste ju ändå förstärka och man befinner sig i ett minst sagt otacksamt läge med ca tre veckor kvar av fönstret. United har just nu en svagare trupp än den trupp som i fjol gjorde en historiskt svag säsong, så även om det är andra, tredje eller fjärdealternativen man nu tvingas gå blir man väl så illa tvungna.

Sajten 90 min menar att United nu överväger Watfords winger Ismaila Sarr. Man länkades med spelaren sommaren 2020, då som ett alternativ till Jadon Sancho - som ju inte signades förrän året efter.

Sarr har blivit kvar i Watford och fick i veckan en fin start på Championship-säsongen då han satte lagets enda mål i 1-1-matchen mot West Bromwich i måndags kväll.

Källa: 90 min

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen