post image

BBC: Manchester United förväntas anställa Ralf Rangnick

Skriven av: admin
Publicerad 2021-11-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Flera trovärdiga källor skriver att Manchester United kommer anställda Ralf Rangnick och enligt The Athletic rekryteras han på ett längre kontrakt där ansvarsområdet till en början är interim-manager och sedan övergår i en konsultroll. 

Flera trovärdiga källor – bl.a BBC, som är Englands mest trovärdiga källa – skriver nu att Manchester United förväntas anställa den meriterade och respekterade Ralf Rangnick som interim-manager på ett sex-månaders-kontrakt.

Men enligt tidningen The Athletic kommer han leda United fram till slutet av säsongen i rollen som interim-manager och kommer därefter att stanna kvar i ytterligare två år i en konsultroll, där han kommer jobba nära sportchef John Murtough och Darren Fletcher, som är teknisk direktör i klubben.

Rangnick är just nu anställd av Lokomotiv Moskva i rollen som ”head of sports and development” men Manchester United förväntar sig inte att det blir några problem att lösa honom från kontraktet med den ryska klubben.

Enligt BBC så förväntas Michael Carrick leda laget mot Chelsea på söndag, men tidningen The Mirror menar att det finns en förhoppning om att Rangnick ska kunna vara på plats till matchen mot Arsenal i omgången efter helgens omgång.

Manchester Evening News skrev under gårdagen att Ralf Rangnick är Manchester Uniteds förstaval som interim-manager och nu skriver Samuel Luckhurst på M.E.N att tysken ska ha accepterat Uniteds nya villkor, efter att ha tackat nej till det första förslaget.

"Tror att Rangnick flög in till Manchester i början av veckan. Tackade nej till det första kontraktserbjudandet från MUFC men fick nya villkor och har accepterat dem. PSG spelar hårt gällande Pochettino så United går på interim-alternativet."

 

Källa: Mirror, Athletic, MEN

 

 

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

  1. Vet inte mycket om honom, har googlat lite bara och hans meriter är ju inte jätteimponerande. Men men, kanske kommer funka. Går det bra så blir han väl ”permanent”. Något annat gick han nog inte med på.

    4
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen