post image

Manchester United erbjuds köpa Dusan Vlahovic

Skriven av: admin
Publicerad 2023-01-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United ska ha erbjudits möjligheten att köpa Dusan Vlahovic. 

Vlahovic signade för Juventus i januari 2022 efter en mycket stark period i Fiorentina. Skador och oregelbunden speltid har gjort att han ännu inte riktigt lyckats upprepa succén i Juventus, men har ändå satt sex mål på tio framträdanden i ligan den här säsongen och han ses som en av Europas klassanfallare.

Trots att Juventus köpte honom för bara ett år sedan sägs han nu kunna finnas tillgänglig. Juventus fick nyligen ett stort poängavdrag (15p) för tidigare transferaffärer som inte skötts rätt och det gör det högst osannolikt att laget tar en CL-plats. Det skulle också innebära ett stort intäktsbortfall och Vlahovic är en av truppens mest dyrbara tillgångar och skulle kunna kompensera för uteblivna intäkter från missat CL, skriver sajten 90 min.

Enligt rapporten så har Juve nu erbjudit Vlahovic till flera klubbar i Europa - inklusive Manchester United, Arsenal, Bayern München.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Denna värvningen hade jag gärna sett om priset inte är högre än det Juve betalade för honom.. Här har man en 23årig vänsterfotad anfallare på 1,90m som är otroligt farlig i straffområdet. Det är väl detta vi behöver ha? en ung, farlig anfallare som man kan anpassa efter ETH’s spelidé

    26
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen