post image

”Man tackar inte nej till United. Jag är säker på att han vill ha jobbet”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-11-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Harry Redknapp menar att ingen skulle tacka nej till uppdraget att bli Manchester Uniteds nästa manager och att Mauricio Pochettino utan tvekan skulle "kasta sig" över möjligheten. 

Mauricio Pochettino sägs vara Uniteds förstaval till att bli nästa permanenta manager och det har under de senaste dagarna rapporterats att han själv är intresserad av uppdraget. Och att United till och med kanske kan lyckas rekrytera honom mitt under pågående säsong.

Pochettino själv gav under gårdagen en kommentar om ryktena och insisterade på att han trivs bra i PSG och är fullt fokuserad på sitt jobb, som enligt kontraktet sträcker sig till sommaren 2023. Men Harry Redknapp är helt övertygad om att Pochettino skulle ”kasta sig” över möjligheten att bli manager i United.

"Jag är säker på att Pochettino gärna vill ha jobbet. Men ni vet Poch hade fem bra år i Tottenham och han vann ingen trofé där, trots att han var bra. Man jag är säker på att han känner likadant som alla andra - att det är ett jobb man kastar sig över. Att vara manager för Man United, en av de största klubbana i världen. Det finns med all säkerhet mängder av folk som gärna tar det jobbet."

"Jag är helt säker på att han vill ha det. Hans familj bor fortfarande i England och han vill såklart bo i England. Utan tvekan. Man kan inte tacka nej till Man United-jobbet. Det är ett otroligt jobb och jag är säker på att han skulle kasta sig över det."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Nu ljuger Harry Redknapp väl ändå lite här?
    Så vitt jag vet finns det alla fall en tränare som tackade nej tidigare och han är Jurgen Klopp.
    Men om Harry menar engelska tränare, så har han förmodligen helt rätt.

    1
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen