post image

Maguires vädjan till lagkamraterna: Skänk 30% av er lön

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Harry Maguire har enligt The Mirror bett sina lagkamrater dra sitt strå till stacken för att hjälpa landet i coronakrisen. 

Många klubbar har drabbats hårt ekonomiskt av coronakrisen och bl.a Barcelona och Juventus har redan sänkt spelarnas löner. Det pågår just nu en intensiv debatt kring huruvida spelarna i Premier League borde sänka sina löner för att stötta klubbarna. Flera klubbar har redan sänkt lönerna hos personal, men inte spelarna och Englands hälsominister Matt Hancock riktade igår kritik mot PL-spelare för att de inte drar sitt strå till stacken.
Mirror menar dock på att många spelare redan gör donationer privat för att stötta NHS och välgörenhet och att de hellre ser sina pengar komma till nytta på så vis, snarare än att gå tillbaka till redan rika klubbar.
Enligt The Mirror ska nu Harry Maguire – efter diskussioner med Ed Woodward – ha skickat ut ett meddelande till alla spelare i Manchester United med en vädjan om att donera 30% av sina löner till välgörenhet för att på så vis stötta det hårt drabbade samhället och enligt tidningen råder det konsensus kring att det är en god idé.
Det framgår inte riktigt om det gäller en eller flera månadslöner.

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Jag tycker ALLA ska åtminstone HALVERA sina löner så länge inga matcher spelas och dessutom är samtliga träningar inställda tills vidare.
  Vi kan börja med Sanchez, De Gea och Pogba. Dessa tre tjänar mest.

  0
  0
 2. Wow. Ingen behöver varken träna eller spela och man ”offrar” 30% av sin redan absurt höga lön. Wow. Men klart, det kostar väl att ha några trädgårdsmästare, barnskötare, poolrengörare, städare, kockar, stylister, inredare, influensers, pr-strateger, personliga tränare, etc. Pengarna måste in!

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen