post image

Maguires budskap till fansen

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Harry Maguire tar till sociala medier för att kommunicera sitt budskap till fansen, efter den senaste tidens allt mer dalande form och dåliga framträdanden av Manchester United.

United har sin sämsta ligastart på över 30 år och ligger på 12:e plats i Premier League efter åtta spelade omgångar. Problemen är så många både ute på planen och i klubbledningen att det är svårt att se något positivt närma sig i horisonten, men Maguire vädjar till fansen om att stå bakom laget och hålla ihop.
"Inte bra nog. Bedrövad. Men vi måste hålla ihop" skriver mittbacken på Twitter.
Även Marcus Rashford kommunicerar en ursäkt till fansen via sin Instagram.
"I fotbollen kan man inte gömma sig och de senaste veckorna har helt enkelt inte varit bra nog. Som Unitedfan så gör det ont. Och ni förtjänar bättre. Vi vet att vi måste bli bättre och det är vår enda fokus som lag och som klubb."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

13 KOMMENTARER

 1. Tja Fricken. Vet faktiskt inte varför det sker. Det verkar bara hända just dig och det är inget som bör fångas i ett spamfilter i dina inlägg.. Du kanske kan copy paste:a texterna innan du postar tillsvidare. Så ska vi försöka kika på varför det blir sådär.

  1
  2
 2. Hej Alex. Jag har copypastat/kopierat min fullständiga skrift och försökt publicera flera gånger. Och ibland delat upp kommentaren/skriften i stycken och försökt publicera den del för del, men ibland fungerar inte det heller. Märkligt. Fast ja, det skulle uppskattas om det går att åtgärda. 🙂

  0
  2
 3. Håller med Fricken! Har hört det här i 6 år nu.. och efter två raka vinster börjar dom istället visa upp sina dancemoves som dom har tränat på mer än fotboll.. så less på hela klubben!!
  Bara tänk på värvningarna vi har gjort och på vilket sätt vi har gjort det, Mata flygs in med Helikopter, Alexis Sanchez spelar piano på Old Trafford och Pogba gör en musikvideo. Det har varit fokus på allt förutom fotbollen, det gäller alla från ledarna till spelarna..

  5
  0
 4. Det jag inte förstår just nu är från att vinna 17 matchar i rad till att inte kan vinna eller göra ett mål. Vad är det som händer? Jag är emot att sparka tränaren men herregud vad det svider just nu i varje match när man tittar.

  0
  0
 5. Nu börjar jag undra om Maguire var väldigt overrated och överhypad mest för att han är engelsman och landslagsspelare.
  Att hans prislapp var ungefär 100% fel, är korrekt. Men det visar bara att Leicesters förhandlare är mycket bättre än Uniteds dito.
  Sedan kan Leicester mycket väl hamna topp fyra iår, även dom var rätt chanslösa mot Liverpool rent spelmässigt. Men alla lag är rätt chanslösa mot Liverpool för stunden, alla fall engelska lag.
  Ska bli så jävla spännande att se var United står idag mot Liverpool den 20e på OT.
  Tänk om det blir vi som bryter deras perfekta serie, det vore väl en räddning för Ole?
  Men om vi blir förnedrade av Liverpool på vår egen hemmaborg, kan inte ledningen ha nåt annat val än att sparka Ole. Nån jävla stolthet måste det finnas, även laget är det sämsta sedan tiden innan Ferguson.

  3
  0
  1. Han är överhypad som fan med tanke på priset och de, inget snack!
   Minns du priset då Mourinho ville köpa Maguire men inte styrelsen? Då var det snack om 50-60milj har jag för mig och folk skrattade Mourinho…

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen