post image

Maguire: Vi har fem matcher på oss att fixa det här – och det måste vi göra

Skriven av: admin
Publicerad 2021-09-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Harry Maguire ger sina kommentarer om kvällens förlust borta mot Young Boys. 

Manchester United åkte ikväll på en tung förlust borta mot Young Boys i Champions League-premiären. Ronaldo satte United i ledningen tidigt i matchen, men efter en utvisning på Aaron Wan-Bissaka i slutet av första halvlek tog Young Boys över helt.

Efter utvisningen fick United ändra taktik och Solskjaer mönstrade en fembacklinje i andra halvlek, men hemmalaget lyckades både kvittera och sätta segermålet – som kom i matchens sista minut efter en riktigt galen bakåtpass av Jesse Lingard.

"Vi började andra halvlek bra - jag tycker formationen hjälpte oss att försvara mot inläggen mycket bättre" sa Maguire efter slutsignalen. "Ni såg mot slutet av första halvlek att de började få in många spelare i boxen och med en fyrbackslinje lyckades vi inte kontrollera straffområdet speciellt bra. Formationen (fembackslinje) fungerade väldigt bra - vi släppte in två mål men de hade egentligen inga stora chanser - några långskott och inlägg som man förväntar sig med 10 man. Vi kunde ha varit ett större hot på kontringarna, så det är en besvikelse."

"Vi satte oss själva i en stark position. Det var en tuff match. Ett svårt underlag. Bortaplan och vi fick en utvisning. Vi såg ut att vara bekväma i matchen. Vi släppte in ett slarvigt mål och det var riktigt oturligt. Vi spelade inte vår bästa fotboll. Vi var inte något större hot på offensiv planhalva - men vi såg solida ut och vi släppte inte till så många chanser och sedan kom den där snöpliga smällen i slutet. Det är den första matchen i gruppspelet och vi har många matcher att studsa tillbaka. Och det måste vi göra."

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen