post image

Maguire: Vi förtjänade ändå att vinna

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Harry Maguire anser att Manchester United gjorde tillräckligt för att förtjäna tre poäng, även om man inte var sitt bästa jag i går. 

United gjorde en ovanligt svag insats igår då Southampton gästade Old Trafford under måndagskvällen. Kanske var det något som går att likna vid ”finalnerver” efter att det tidigare under dagen stått klart att City får spela Champions League och att därför inte femteplatsen i tabellen ger biljett till turneringen.
En seger mot Southampton hade gjort att United gått upp på tredjeplats i tabellen med tre omgångar kvar, men den tunga kvitteringen till 2-2 i den 96:e minuten gör att United nu ligger kvar på femteplats.
”Vi är besvikna eftersom vi hade kontroll över matchen och eftersom vi hade många chanser att döda matchen” sa Harry Maguire efter slutsignal. ”Vi var inte på topp i dag. Det finns områden vi behöver förbättra, men vi gjorde ändå tillräckligt för att vinna matchen. En fast situation blev avgörande i slutändan. Andra halvlek var rätt slarvig och vi var inte bra nog på bollen. Vi satte oss själva under press. Tyvärr fick vi spela med tio man i slutet, men förhoppningsvis är Brandon ok. 
”Vi har varit väldigt bra på fasta situationer under vår svit, men de lyckades få styrning nära stolpen. Vi måste titta på det i efterhand för att se vad som gick snett. Vi är besvikna just nu, men vi kommer rycka upp oss och försöka ta en ny trepoängare (mot Palace på torsdag.)

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Rätt lustigt att kaptenen och managern inte har samma matchanalys.
    Ole säger ”Vi fick vad vi förtjänade” och Maguire säger ”Vi förtjänade att vinna”.
    Nu tror jag att ALLA spelare tycker ALLTID att man förtjänar att vinna. Även i matcher mot bättre motstånd. Så det är helt normalt att Maggan tycker det han trycker.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen