post image

Maguire: Vi börjar få fler ledare i laget

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Harry Maguire säger att han gärna tar på sig rollen som kapten, men att Manchester United behöver fler kaptener och ledare - och att fler spelare nu börjar växa in i sådana roller. 

Harry Maguire värvades till Manchester United från Leicester i somras och blev i och med prislappen på £80 miljoner, världens dyraste försvarspelare genom tiderna. 26-åringen har presterat helt okej under hösten och fått både ris och ros och visst är väl försvaret bättre nu än förra säsong
Ett av hans attribut är de ledaregenskaper han besitter och den gamle Unitedbacken Wes Brown sa i veckan att han anser att Maguire är en sån där spelare som får alla runtomkring sig att höja sig och bli bättre.
Maguire har burit kaptensbindeln för Manchester United vid två tillfällen denna säsong, men enligt honom själv så behöver klubben fler kaptener och ledarfigurer.

"Jag har verkligen gillat det de två gånger jag burit bindeln. Men vi vill inte bara ha en kapten i klubben, vi vill ha flera kaptener. Vi vill ha ledare i omklädningsrummet och jag känner att vi börjar få det nu."
"Förhoppningsvis kan vi fortsätta utvecklas i rätt riktning. I dag var ett stort snedsteg (mot Bournemouth) och vi känner en stor besvikelse, men vi vill komma tillbaka. Det är en fantastisk klubb. En av de största i världen och jag är väldigt stolt över att spela för den här klubben. Och jag är säker på att vi går mot bra tider."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen