post image

Maguire om att spela på ett tomt Old Trafford

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Harry Maguire säger att det blir en konstig känsla att vara tillbaka på Old Trafford utan fans, men att United ska bjuda på show ändå. 

United fick nöja sig med en poäng borta mot Spurs i fredags kväll och igår spelades två matcher som var av intresse för United. Sheffield United, som är United hack i häl förlorade borta mot Newcastle men Chelsea lyckades tyvärr vända underläge 0-1 till seger 2-1 borta mot Aston Villa och därmed utöka avståndet ned till United till fem poäng.
United är tillbaka i spel på onsdag då man tar emot Sheffield United hemma på Old Trafford och Harry Maguire säger att det blir märkligt utan fansen, men att motivationen finns i emblemet.
“Det är trist att vi inte kan spela inför våra fans, men de kommer tillbaka. Och när de väl är tillbaka så är jag säker på att atomsfären kommer vara ännu bättre och mer högljudd än normalt på Old Trafford – om det går att slå. Vi kommer sakna fansen. Både hemma och borta så följer de oss i stort antal och stödet är otroligt. Men vi vet att de kommer sitta framför TV-skärmarna och kolla när vi spelar och huvudsaken är att vi vill få dem att le igen.”
“Definitivt. En sak är säker – varje gång man drar på sig ett ställ med Manchester United-emblemet så behöver man inte mycket mer som sporrar en. Man vet hur stor klubben är, historian som finns och det är en så stor och ikonisk klubb. Om man inte kan motiveras att vinna en match för den här klubben så är man i fel sport ärligt talat.”

Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen