post image

"Maguire och Lindelöf håller inte måttet"

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Manchester United Paul Parker anser inte att Harry Maguire och Victor Lindelöf är ett tillräckligt starkt mittbackspar för Manchester United. 

Victor Lindelöf och Harry Maguire är numera en cementerad mittbacksduo och de fungerar väl oftast helt okej ihop. Maguire blev i somras tidernas dyraste försvarare då United betalade Leicester £80 miljoner för hans signatur – en summa som den f.d Unitedbacken Paul Parker inte anser att han är värd.
Parker anser heller inte att Maguire och Lindelöf som duo håller måttet för vad man ska förvänta sig av Manchester United, då man jämföra med klubbens tidigare mittbackar.
”Han (Maguire) har varit okej. Enligt mig har han inte stått ut och han har inte levt upp till prislappen. Man tittar på en spelare som van Dijk, som visat sig vara mer värd än sin prislapp”

"Jag tycker inte att de hade behövt spendera de pengarna på Maguire. United pressades också att göra sig av med Chris Smalling, vilket nu visat sig vara ett misstag med tanke på hur bra han gjort det i Roma."
"Jag vet inte hur de ska göra dem bättre - Lindelöf och Maguire. De har fortfarande inte spelare som kan ta United framåt om man jämför dem med spelare som Jaap Stam, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic - som var helt avgörande för Uniteds framgångar förut. Många pratar om hur mycket United behöver spendera på försvarsspelare, men det är inte säker att spelare ens vill komma till Old Trafford just nu."
 
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Bara massa svammel från en gammal bitter föredetting. Inte konstigt att Smalling lyckas bättre i serie a, det är lite skillnad på klassen på ligorna. Visst van dijk är hästlängder bättre form än maguier, men de är ju hela liverpool som går som tåget just nu. Hade alla i United varit i toppform så hade maguier varit värd pengarna. Det är mittfältet som är för jäkla dåligt. Boll tapp felpassningar osv som lindelöf och maguier får skit för då dem blir överlistade av mittfältarnas misstag i United. Kolla citys backlinje, det är inte mycket o hurra för samma med leicsters, men ändå är dem i topp. Det är som sagt mittfältet som är för svagt i United.

  17
  3
  1. Fast nu jämförs Lindelöf och Maguire med det bästa mittlåset United någonsin haft, Vidic och Ferdinand.
   Så bra spelare är inte varken Lindelöf eller Maguire. Det är för mycket bolltapp även i försvaret (utan direkt inblandning av vår odugliga försvar) och då får de Gea skit för att han håller i princip aldrig nollan längre. Jag litar inte alls på vårt försvar och skulle gärna plocka bort Lindelöf och Shaw Jag tror Maguire blir bättre med en bättre mittförsvarskompis och vänsterback.

   9
   2
   1. Håller med jensan Att maguier kommer bli bättre.
    Men tobbs instink är rätt med ,då vidic och ferdinand stam var med , då var utd samspelt ,färdigt lag , alla bitar var på plats , mittfältet med scholes carrick,park, ,evra på vänster,ronney som slet som drog upp sår, ronaldo som hade 3 gubbar på sig etc.
    Inte hade vvd rättat detta utd om han kommit in tex. Vårt mittfältet är så svagt fred och mcT …visst dem är okej men inte närheten av våra tidigare upplagor av mittfälts krigare.:(

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen